Καλύτερα δεν γίνεται: Οι ευχές του Κώστα Τσουρού και η on air απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

«Ξέρω ότι μας βλέπεις»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Οι ευχές του Κώστα Τσουρού και η on air απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της έκανε σήμερα πρεμιέρα 11/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μπορεί ο Κώστας Τσουρός να αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν ίδιες.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί και να δείξει την δική του στήριξη σε όλη την ομάδα, ενόψει της πρεμιέρας. Ο Κώστας Τσουρός με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπώ! Καλή αρχή».

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε on air στον πρώην συνεργάτη της και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο του ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό μεσημέρι στον Κώστα Τσουρό, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Γεια σου Κώστα, ξέρω ότι μας βλέπεις. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Η αγάπη όλων μας είναι δεδομένη και το ξέρεις, όπως και η δική σου προς εμάς και το ξέρουμε κι εμείς».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση και τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Ανάρτηση Κώστα Τσουρού

Ναταλία Γερμανού: "Το Πάσχα θα..." - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Ο Δημήτρης Πανόπουλος έρχεται με φόρα. Ο Δημήτρης έχει καλύψει επικίνδυνα ρεπορτάζ και ήρθε η ώρα να μπει στον ακόμα πιο επικίνδυνο χώρο της ψυχαγωγίας» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον νέο της συνεργάτη που πήρε τη θέση του Κώστα Τσουρού στο πάνελ. «Ο ανταγωνισμός με ξετρελαίνει, δε νιώθω ότι ανταγωνίζομαι κανένα αλλά μόνο τον κακό μου εαυτό. Τους συναδέλφους που θα είναι απέναντί μου φέτος τους συμπαθώ και τους εκτιμώ όλους. Πιστεύω ότι ο συναγωνισμός θα μας κάνει όλους καλύτερους» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Για τον νέο της σύντροφο, η Ναταλία Γερμανού απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πρεμιέρα και πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στη δουλειά. Θα κάνουμε μία συνέντευξη το Πάσχα και τότε θα στα πω όλα. Είμαι πολύ καλά δόξα τω Θεό» εξομολογήθηκε.