Δανάη Μπάρκα: Αυτό το σχόλιο άφησε στην τηλεοπτική της αντίπαλο Κατερίνα Καινούργιου

«Γιατί γνωρίζουμε ποσό έχεις...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Αυτό το σχόλιο άφησε στην τηλεοπτική της αντίπαλο Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τις 13 Σεπτεμβρίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha με τη νέα της εκπομπή η οποία θα έχει τον τίτλο «Super Κατερίνα».

Όπως είναι λογικό η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρύβει το άγχος της αλλά και την ανυπομονησία της για το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς η φετινή σεζόν φαίνεται πολλά υποσχόμενη αλλά και με αρκετό ανταγωνισμό.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας περιμένω την Δευτέρα λοιπόν @superkaterinatv
(χωρίς την αγάπη σας.. την αποδοχή σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει όλα αυτά που είχα ονειρευτεί …)

Λατρεύω αυτό που κάνω γιατί δούλεψα πολύ …αγαπώ τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα και αγαπώ κ σας που όλα αυτά τα χρόνια είστε δίπλα μου κ καθημερινά με βάζετε στα σπίτια σας … Σε λίγες ώρες πάλι μαζί στον @alphatv».

Τα σχόλια από κάτω πήραν κυριολεκτικά "φωτιά", μάλιστα ένα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν κι εκείνο της τηλεοπτικής της “αντιπάλου” Δανάης Μπάρκα με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όσοι σε ξέρουμε σχεδόν 10 χρόνια-χωρίς κάμερες, και εκπομπές-σε αγαπάμε για την αλήθεια σου. Γιατί γνωρίζουμε ποσό έχεις προσπαθήσει, ποσό δύσκολα έχεις περάσει και παρόλα αυτά δεν έχεις χάσει το χαμόγελο και την χαρά γι αυτό που κανείς! Καλή αρχή Σουπερίνα μας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το OPEN

Ύστερα από ένα διαφορετικό καλοκαίρι που οδήγησε σε μια σημαντική απόφαση και νέα ξεκινήματα, η Κατερίνα νιώθει «σούπερ δημιουργικά» και δείχνει Σούπερ… γενικά. Καθόμαστε στο κοριτσίστικο καμαρίνι της, με τον Κίτον της –παραδόξως ήσυχο- να κουρνιάζει στην αγκαλιά της και το τηλέφωνό της να χτυπά ασταμάτητα. Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα, η ομάδα της προετοιμάζεται σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και η ίδια, με την οργανωτικότητα του Ταύρου, τσεκάρει τα πάντα, ενθουσιασμένη που τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα μας πει την πρώτη «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

H «Κατ Κεν» μιλά πρώτη φορά για αυτό το νέο ξεκίνημα, αλλά και για όσα προηγήθηκαν.

Φέτος πήρες την απόφαση να κάνεις μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή ύστερα από πέντε χρόνια…

Ήταν ίσως η πιο σημαντική απόφαση που έχω πάρει επαγγελματικά και δεν σου κρύβω πως για πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, μέχρι να φτάσω να πάρω αυτή την απόφαση.

Δείτε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open στο okmag.gr