Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο

Τα παράπονα του άλλου της γιου, Νικόλα Βαρθακούρη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Αλιμπέρτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο

Αν και τα τελευταία χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς μένει πλέον μόνιμα στην Πάρο, η ίδια αρκετά συχνά ανεβαίνει στην Αθήνα για χάρη των παιδιών της.

Η ίδια αρκετές φορές δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από το προσωπικό της προφίλ. Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου 11/9, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram, όπου κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, Μιχαήλ Άγγελο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Μόνο στην αγκαλιά σου νιώθω πλήρης!!!». Από την άλλη δεν έλειψαν και τα παράπονα καθώς ο άλλος της γιος, Νικόλας Βαρθακούρης φαίνεται να ζήλεψε την προτίμηση που έδειξε η μητέρα του στον αδερφό του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σοφίας Αλιμπέρτη και τα σχόλια

Αλιμπέρτη με τον γιο της

Το παράπονο του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη

Νικόλας Βαρθακούρης: «Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές»

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρη, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που έχει πάθει οι οποίες τον έχουν σημαδέψει. Η εξομολόγηση του είναι συγκλονιστική.

Ο νεαρός τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως έχει πάει να πεθάνει τρεις φορές.

Η εξομολόγηση του Νικόλα Βαρθακούρη

«Πριν από τρία χρόνια πέρασα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από την εφηβεία μου και μετά είχα κάποιες αλλεργίες που ήταν σοβαρές. Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές. Την πρώτη φορά που με έπιασε δεν ξέραμε καν ότι είμαι αλλεργικός και έπρεπε να τρέξουμε αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτή η ιστορία με στιγμά­τισε. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν, ήμουν βράδυ μέσα στο αμάξι, επέστρεφα στο σπίτι από κάπου μακριά.

Δεν άκουγα μουσική, είχε απόλυτη ησυχία, άκουγα μόνο τον μονότονο ήχο του αυτοκινήτου και έβλεπα τα φώτα της Αττικής Οδού. Ασυνείδητα άρχισα να λέω στον εαυτό μου «θα πε­θάνεις, θα πεθάνεις». Και σκέφτηκα παράλληλα ότι μπορεί να πάθω το ίδιο αλλεργικό σοκ. Μούδιασαν τα πόδια μου, ζαλίστηκα, ένιωσα ότι όλο το βάρος του κόσμου πιέζει τα αυτιά μου, το κεφάλι μου.

Νικόλας Βαρθακούρης για κρίσεις πανικού

Νόμιζα ότι παθαίνω και αλλεργικό σοκ, χωρίς όμως να παθαίνω. Έφτασα στο σπίτι, το είπα στη μάνα μου και με ηρέμησε. Έπειτα, βλακεία μου, άρχισα να το εκλογικεύω. Είπα στον εαυτό μου «εντά­ξει, δεν ήταν τίποτα». Έπειτα από δυο εβδομάδες έπρεπε να φύγω για την Ολλανδία. Για δύο εβδομάδες έλεγα από μέσα μου «έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού».

Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με άφηνε. Προσπα­θούσα να βρω πράγματα που δεν με βγάζουν από το comfort zone για να νιώσω καλύτερα. Ευτυχώς, έχει πολύ καιρό να με πιάσει ξανά. Έχω ξεπεράσει πλέον τις κρίσεις πανικού και περνάω απλώς κάποιες κρίσεις άγχους».