Αγνώριστη σήμερα η Μιρέλα από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης - Με λευκά μακριά μαλλιά και κορμάρα

Απίστευτη η αλλαγή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη σήμερα η Μιρέλα από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης - Με λευκά μακριά μαλλιά και κορμάρα

H Μιρέλα από το Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς. Μπορεί να έκανε quest εμφάνιση, ωστόσο σίγουρα είναι από τους ρόλους που άφησαν εποχή. Τι κάνει όμως σήμερα 21 χρόνια μετά η ηθοποιός που την υποδύθηκε;

Η Γαλήνη Τσεβά, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός το 1986 στη σειρά Μαντάμ Σουσού. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Οδός Ανθέων, Μπελάδες για δύο, Αχ Ελένη, Τμήμα Ηθών και άλλες.

Βέβαια, έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα το 1995. Από το 2000 μέχρι το 2003 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οικογενειακή κωμική σειρά 10 Λεπτά Κήρυγμα.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζει την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη "Το σόι σου" όπου υποδύθηκε την Σπυριδούλα.

Όσον αφορά την εμφάνιση της, δεν θυμίζει σε τίποτα την γυναίκα που βλέπαμε στην τηλεόραση τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Ναι μεν, μπορεί να την αναγνωρίζουμε, αλλά η αλλαγή είναι ολοφάνερη. Στα 54 της δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας υιοθετήσει ένα σικάτο look και παράλληλα trendy look.

Έτσι είναι σήμερα η Μιρέλα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Δείτε όμως και ποιοι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης, έχουν φύγει από τη ζωή. Για κάποιους δεν το γνωρίζαμε.

Θυμάστε τον τρελογιατρό της Βλαχάκη στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Έτσι είναι σήμερα

Αξέχαστος παραμένει ο τρελογιατρός που επισκέφθηκε η Ελένη Βλαχάκη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης. Οι μοναδικές του ατάκες και ο τρόπος που κινούταν έχει γράψει ιστορία και δεν είχε αργήσει να γίνει viral.

Ως επιστήμων, κάνει μια βαθιά τομή στην επιστημονική θεώρηση της ψυχανάλυσης, με το να λέει το αντίθετο απ' αυτό που λένε οι άλλοι. Ως άνθρωπος όμως, περνάει το δράμα του. «Κρατήστε το μίτο... Ω! Γκαμπριέλα. Ω! Ti voglio bene assaiii... Γκαμπρι-ε-λα...», ήταν η πιο απίστευτη ατάκα του.

Από τότε που πρωταγωνίστησε στην σειρά έχουν περάσει πολλά χρόνια και συγκεκριμένα 21. Μετά από εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός έχει παίξει σε πολύ επιτυχημένες σειρές που σημείωναν πολύ υψηλή τηλεθέαση, όπως για παράδειγμα τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" και το "Νησί". Έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλό προφίλ από τα media, αφού είναι άνθρωπος που κρατάει την προσωπική του ζωή εκτός τηλεόρασης.

Μετά από αρκετό καιρό εκτός, ο Στέλιος Μάινας επιστρέφει στην τηλεόραση. Σε μια σειρά μάλιστα που είναι βασισμένη σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και δεν είναι άλλη από το “Καρτ Ποστάλ” που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

Σπάνιες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του σε θέατρα ή εκδηλώσεις. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή το 2020 μαζί με την σύζυγό του.

Στέλιος Μάινας πως είναι σήμερα