Ρένια Τσακίρη: "Έσπασε" τη σιωπή της η πρώην συμπαίκτρια της παίκτριας από το Power of love

«Με το που το ακούω ένιωσα μεγάλη....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρένια Τσακίρη:

Ράκος ψυχολογικά είναι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μετά την σύλληψη της για κοκαϊνη. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή αύριο, Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Η πρώην παίκτρια του Power Of Love δέχεται επισκέψεις μόνο από το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Σάκη Κεχαγιόγλου, και από την μητέρα της.

Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, έκανε δηλώσεις πρώην συμπαίκτρια της. Ο λόγος για την Ρένια Τσακίρη, με την οποία μπορεί να είχαν "σπάσει" μετά το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο, πρόσφατα είχαν έρθει πάλι σε επικοινωνία.

Όσα είπε η Ρένια Τσακίρη για την σύλληψη της πρώην συμπαίκτριας της

«Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά εξαρχής, από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι. Την είχα συμπαθήσει, με είχε συμπαθήσει. Είχαμε ταιριάξει. Κάποια στιγμή λίγο πριν φύγει από το σπίτι υπήρξανε παρεξηγήσεις, είχαμε σπάσει λόγω συνθηκών. Πριν από λίγους μήνες συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα event και μιλήσαμε. Δε θα έλεγα ότι κάναμε παρέα-παρέα. Τα βρήκαμε, ως εκεί. Παρέα στενή δεν κάναμε.

Είναι δυναμική γυναίκα, έξυπνη, διπλωμάτισσα πολύ, το είχε και αυτό. Καλό κακό το είχε και μπράβο της. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα μεγάλη έκπληξη με όλο αυτό που άκουσα και έμαθα. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη σε όλο αυτό, αυτά είναι λεπτά ζητήματα. Με το που το ακούω ένιωσα μεγάλη έκπληξη, σοκ, δεν ξέρω… Αλήθεια…

Σίγουρα περιμένω τα πάντα από όλους. Δηλαδή τίποτα πλέον δε μου φαίνεται περίεργο. Με τόσο κόσμο και με τόσα που γίνονται. Το μόνο που σίγουρα μπορώ να πω είναι ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο αυτή τη στιγμή σε όλα και αναμένω κι εγώ πραγματικά, γιατί σοκαρίστηκα και πραγματικά έμεινα έκπληκτη με όλο αυτό αλήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, η Ρένια Τσακίρη.

Αναλαμβάνει όλη την ευθύνη ο σύντροφός της

Ο δικηγόρος του συντρόφου της, μίλησε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μετέφερε όλες τις εξελίξεις, αποκαλύπτοντας πως ο άνδρας αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνη για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας, προς Θεού δεν είπε κανείς ότι αυτή η ποσότητα είναι για προσωπική χρήση. Η ειδικότητα της τοξικομανούς καταδεικνύει ότι όταν κάποιος εμπλέκεται με τα ναρκωτικά, εκτός του ότι κάνει κακό στην υγεία του, χάνει τον αυτοέλεγχό του, είναι επιρρεπής και είναι πολύ δύσκολο να πει όχι. Ενεπλάκει σε μια υπόθεση που δε θα έπρεπε να εμπλακεί. Εξαιτίας της εξαρτήσεώς του δεν είπε όχι….

Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά για μια ποσότητα που δεν του ανήκει, δεν είχε καν τα χρήματα να την αγοράσει. Δέχτηκε να κάνει αυτή τη μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Πήγε και την παρέλαβε από κάπου, δεν την είχε από πριν, πήγε την παρέλαβε για να την πάει κάπου αλλού. Η συγκατηγορούμενή του βρισκόταν στο σπίτι και δεν είχε ιδέα για το τι συμβαίνει» ανέφερε αρχικά δικηγόρος του 32χρονου.

Όσο για το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας το οποίο αναφέρει πως ο άνδρας ότι λειτουργούσε κατ΄εντολή της ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως «Δε λειτουργούσε κατ΄εντολή της συντρόφου του. Εκείνη δε γνώριζε κάτι. Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε στις αρχές».