Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε που θα την βρει η νέα σεζόν μετά το χωρισμό

Οι αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε που θα την βρει η νέα σεζόν μετά το χωρισμό

Στην Κύπρο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή λόγω των εμφανίσεων της στο Notes Live με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Έχοντας κάνει μικρό διάλειμμα για διακοπές τις οποίες πέρασε με αγαπημένα της πρόσωπα, η τραγουδίστρια επέστρεψε και πάλι στα παλιά της λημέρια.

Μάλιστα, μέσω social media, αποκάλυψε και που θα την βρει η νέα χρονιά, μετά το χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαϊδη τον οποίο ανακοίνωσαν πριν από περίπου δυο μήνες.

Έτσι θα περάσει τον χειμώνα της η Δέσποινα Βανδή

«Ξημερώνει, τελειώσαμε και τώρα έχω γυρίσει στο ξενοδοχείο. Πέρασα υπέροχα… τι όμορφα που περνάω εδώ στην Κύπρο! Δεν θέλω να φύγω και δεν θα φύγω. Εδώ θα μείνω! Θα ξεχειμωνιάσω εδώ… εδώ θα με βρει η καινούργια χρονιά. Σας περιμένω! Όποτε θέλετε να κατεβείτε και εσείς!», ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως φέτος θα το ρίξει στην δουλειά.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Δέσποινα Βανδή 2 μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Το πρωί της Παρασκευής 10/9 ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της συνεργάτιδας και φίλης του, Δέσποινας Βανδή.

"Πάντα είμαστε δίπλα στους φίλους μας σε κάποιες δύσκολες στιγμές τους, εγώ τουλάχιστον έτσι το κάνω πάντα. Αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι ο εαυτός μας και το ένστικτό μας και νομίζω ότι με αυτά πορεύεται η Δέσποινα. Μου είχε πει ότι θα γίνει η ανακοίνωση, ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Ξέρετε η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα κι έτσι της έχει εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Ήμασταν όλοι οι φίλοι της, ο στενός κύκλος κοντά και μακριά και παρακολουθούσαμε διακριτικά αν θα συμβεί κάτι.", είπε μεταξύ άλλων ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας πως είναι σήμερα η παρουσιάστρια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο: