"Τσακίζει" κόκκαλα η εξομολόγηση του Καληώρα για την Τζέσυ Παπουτσή

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Θάνος Καληώρας παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» και μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη Τζέσυ Παπουτσή, την συμμετοχή του στη νέα κομεντί του OPEN αλλά και για την εντεκάχρονη σχέση και το γάμο του με τη σύζυγό του, Θέτη.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Θάνου Καληώρα

Ποιον υποδύεσαι στο «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά»;

Στο «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά» κάνω ένα guest και υποδύομαι ένα δικηγόρο. Τα παιδιά που κληρονομούν μια περιουσία έρχονται στο γραφείο μου για να πληροφορηθούν τι τους έχει αφήσει ο θείος τους. Σε πρώτη φάση, νομίζουν ότι κληρονομούν ένα μεγάλο εύρος πραγμάτων. Μια δεύτερη κληρονομιά, όμως, που εμφανίζεται καταρρίπτει αυτή την πεποίθησή τους, γιατί ανακαλύπτουν ότι όχι απλά τους αποκληρώνει, αλλά αφήνει τα πάντα στην ερωμένη του Ευγενία Παναγοπούλου, που ήταν δίπλα του στις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Είναι μια πολύ ωραία ανατρεπτική κωμωδία.

Την προηγούμενη χρονιά συμμετείχες στην Αγγελική.

'Ηταν ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Ήμουν πολύ τυχερός. Ήταν μια καταπληκτική σειρά με εκπληκτικούς ηθοποιούς και πολύ ωραία σκηνοθεσία. Πέρασα ένα χαρούμενο χειμώνα συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό σίριαλ. Κάνω διάφορες συζητήσεις όσον αφορά το θέατρο. Είμαι σε αναμονή. Κανείς μας δεν ξέρει πώς θα είναι τα πράγματα.

Πώς ήταν για εσένα αυτό το ενάμισι έτος της πανδημίας;

Οι άνθρωποι του θεάτρου περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Το ίδιο και όσοι δούλευαν σε συναφείς καλλιτεχνικούς χώρους. Αποδιοργανωθήκαμε πλήρως. Το θέατρο υποφέρει πάρα πολύ, γιατί οι αίθουσες που προορίζονται για παραστάσεις σε ένα ποσοστό 60-70% είναι πάρα πολύ μικρές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας παραγωγής με τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το χώρο μας. Ευελπιστούμε φέτος να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Έχεις εμβολιαστεί;

Ναι, βέβαια. Δεν ανήκω στους αρνητές, αλλά σε εκείνους που πιστεύουν στην επιστήμη. Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για το καλό το δικό μας, της οικογένειάς μας αλλά και των γύρω μας.

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή.

Θυμάμαι με πολλή αγάπη την Τζέσυ.

Ο γιος σας απέκτησε ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσε το όνομα της μητέρας του.

Ναι. Αυτό είναι το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πραγματικό δώρο Θεού. Την έχουμε βαφτίσει μαζί με τη σύζυγό μου, τη Θέτη.

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Αγαπώ την απλότητά της, τη γλυκύτητά της, το συναισθηματισμό της, την τρυφερότητα και τη συμπαράσταση που δείχνει σε όλες τις καταστάσεις.

Έχετε αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας.

Λειτουργούμε όπως αισθανόμαστε. Νιώθουμε πολύ ενεργοί σε οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή και είμαστε χαρούμενοι.

Έχετε επισημοποιήσει τη σχέση σας.

Ναι, κάναμε το γάμο μας πριν από έξι χρόνια, αν και ήταν σαν να ήμασταν παντρεμένοι από πάντα.

«Η Τζέσυ Παπουτσή δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της»

«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ.

Ο Θάνος Καληώρας πρόσθεσε επίσης: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καληώρας στο Πάμε Δανάη.