Τζούλια Νόβα: «Οι άνθρωποι στη χώρα μου πεινάνε»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: «Οι άνθρωποι στη χώρα μου πεινάνε»

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα socail media. Η ίδια πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία επικράτησε ένας πανικός στα σχόλια εξαιτίας του γεγονότος πως η ξανθιά καλλονή φορούσε ένα μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης πάνω.

Η ίδια όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι, καθώς λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να τροποποιήσει την ανάρτησή της και να γράψει στη λεζάντα τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να φωτογραφηθεί με τη συγκεκριμένη μπλούζα.

Σύμφωνα με το protothema.gr η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μια ξανθιά κούκλα δε δικαιούται να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της» δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει λέγοντας, «Αν υπήρχε ακόμα η Σοβιετική Ένωση μπορεί εγώ και η οικογένειά μου να ζούσαμε ακόμα εκεί. Μετά τη διάλυσή της έγιναν τα χειρότερα, Μόνο ευχάριστες είναι οι παιδικές μου αναμνήσεις».

«Μεγάλωσα στην Ουκρανία επί Σοβιετικής Ένωσης και δεν βίωσα άσχημες καταστάσεις το τι γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αυτά τα έχει γράψει η ιστορία. Υπήρχαν πείνα, βία, σκοτωμοί αλλά αυτά δεν τα έζησα ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου, το μόνο που θυμάμαι είναι η ευγένεια και η αθωότητα των ανθρώπων».

«Από τους γονείς και τους φίλους μας δεν έχω ακούσει αρνητικά πράγματα. Τα χρόνια μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα. Όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση ζήσαμε την απόλυτη καταστροφή στη χώρα μου, την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να φύγουμε από εκεί και για διάφορους άλλους λόγους.

Η χώρα διαλύθηκε με μιας, έχασαν όλοι τα χρήματά τους, είχαμε φτώχεια, έκλειναν εργοστάσια, χάθηκαν δουλειές, έγιναν πολλά. Η Τζούλια Νόβα εξηγεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ότι η συγκεκριμένη μπλούζα δεν ήταν δική της.»

Ήταν μιας φίλης της και όταν την είδε ένιωσε τόσο όμορφα συναισθήματα που θέλησε να φωτογραφηθεί με αυτή χωρίς να έχει περάσει από το μυαλό της ότι θα υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις.

Τζούλια Νόβα: "Πρόδωσε" το φύλο του μωρού της στον αέρα του Πρωινού

Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το μωράκι που περιμένει. Το μοντέλο διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πολύ ευτυχισμένη, αφού διανύει με τον αγαπημένο της την πιο όμορφη περίοδο στη σχέσης τους.

Μάλιστα, μέσα από τις δηλώσεις της "πρόδωσε" και το φύλο του μωρού που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της.

«Κοντεύω επτά μηνών. Γενικά νιώθω πολύ όμορφα τώρα που έχω αρχίσει και την αισθάνομαι. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ακατάπαυστα, ειδικά όταν τρώω», αφήνοντας να εννοηθεί πως περιμένει κοριτσάκι, μετά το σάλο με την ανάρτηση στο Instagram της,

«Όνειρό μου δεν ήταν να κάνω παιδάκι, αλλά ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια μας ήρθε σαν εκπληξούλα, δεν το περιμέναμε και ούτε το είχαμε σχεδιάσει. Κατάλαβα ότι είμαστε μαζί στον τρίτο μήνα. Έκανα το τεστ και δεν το πίστευα. Ήταν μια περίοδο που είχα πολύ άγχος και έλεγε αποκλείεται. Μετά ξεκίνησαν οι ζαλάδες και περίεργες λιγούρες. Ο Μιχάλης χάρηκε, εγώ σοκαρίστηκα και έλεγα να πάμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι. Σοκαρίστηκα»