Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μαρία Τζομπανάκη: Η τρομερή αποκάλυψή της - «Σταμάτησα μια βεντέτα στην...»

«Με αναστατώνουν αυτά που λέω τώρα»

Μαρία Τζομπανάκη: Η τρομερή αποκάλυψή της - «Σταμάτησα μια βεντέτα στην...»
News 12.09.2021 18:56
Από Ίρις Βίλα

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε σήμερα 12/9 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα η ίδια ξάφνιασε τους πάντες με την αποκάλυψή της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε πως και στη δική της οικογένεια υπήρχε μια βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά της ενώ ακόμη μια τη σταμάτησε η ίδια το 1989 για χάρη του γιου της.

Η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην ιστορία της οικογένειας υπάρχει μία βεντέτα που σταμάτησε η γιαγιά μου και το 1989 σταμάτησα κι εγώ μία στην αναπνοή του να αρχίσει», εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη και περιέγραψε:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν σάζεις μια βεντέτα που μπορεί να σε αφορά και προσωπικά, δηλαδή να έχει να κάνει με το αίμα και της δικής σου οικογένειας, κοστίζει πάρα πολύ. Αλλά είχα γίνει ήδη μητέρα και σκεφτόμουν το παιδί μου που ήταν αγόρι και που θα μπορούσε να εμπλακεί στο μέλλον σε τέτοιες ιστορίες, αθώος γαρ. Είχα κάνει κάτι το οποίο ευόδωσε και δόξα τω Θεώ σταμάτησαν όλα εκεί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαρίας Τζαμπανάκη

Ποια είναι η Μαρία Τζομπανάκη που πρωταγωνιστεί στον Σασμό

Η Μαρία Τζομπανάκη γεννήθηκε το 1956 και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης ενώ μοιράζει πλέον τον χρόνο στην γενέτειρά της αλλά και την Αθήνα. Είναι ηθοποιός, απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι. Έχει σκηνοθετήσει τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφιας και πλήθος θεατρικών παραστάσεων ενώ ως ηθοποιό την έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικού ύφους ρόλους.

Διδάσκει υποκριτική, σωματική έκφραση του θεατρικού λόγου και πολιτισμική αγωγή του σύγχρονου ηθοποιού. Από το 2002 έως το 2010, υπήρξε δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στη Σχολική Μέριμνα, Πρόεδρος Ανάπτυξης και Στρατηγικής, Πρόεδρος Κοινωνικής Ευθύνης και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ανέλαβε επίσης την αναβάθμιση και λειτουργία των δημοτικών κινηματογράφων. Εκλεγμένη αντιπρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως το 2000. Είναι Πρόεδρος της ΜΚΥΟ "ORFEUS" και δημιουργός του Πολιτιστικού Κέντρου Πράσινου Τουρισμού "ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ" που ενοποιήθηκε με την "ORFEUS". Είναι μητέρα του επίσης ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη.

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε μιλήσει τηλεοπτικά για τη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά και το γιο της και την ομορφιά έχοντας πει: «Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ. Είχα άγνοια κινδύνου, δεν είχα σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό. Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας (ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 ετών.», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός.

Τζομπανάκη γάμος

Τζομπανάκη ηλικία και καταγωγή Σασμός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ορφέας Αυγουστίδης: «Βγαίνουμε και λέμε διάφορα και μετά πρέπει να τα εξηγήσουμε μπας και παρεξηγηθούμε»

Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης: Για πρώτη φορά μαζί σε σειρά μητέρα και γιος

Share