Βίκυ Καγιά: Το μήνυμά της λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM

«Καλή τύχη»

Βίκυ Καγιά: Το μήνυμά της λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM

Το GNTM επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ σήμερα καθώς είναι η μεγάλη πρεμιέρα. Μάλιστα, μπορεί η Βίκυ Καγιά να επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την τέταρτη σεζόν του ριάλιτι μόδας όμως η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Έτσι, λίγες ώρες πριν το γνωστό μοντέλο αλλά και παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να ποσταρει διάφορα πράγματα.

Η Βίκυ Καγιά έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της «Καλή τύχη» καθώς θέλησε να ευχηθεί έτσι στους πρώην της συνεργάτες όπου τους ταγκαρε και στο post της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Ανάρτηση - Καγιά

Βίκυ Καγιά: «Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, όμως από ό,τι ξέρω...»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Βίκυ Καγιά, με αφορμή το Dancing With the Stars αλλά και για το Greece’s Next Top Model. Τι είπε για τον project που έρχεται από τα παλιά και τι για το ριάλιτι μοντέλων;

«Δεν έχω ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dancing With The Stars, αλλά όλα έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς. Είναι καταπληκτικά, εγώ έχω δει πολύ λίγα πράγματα, θα είμαι σε πολύ λίγες μέρες έτοιμη να σας κάνω και δηλώσεις.

Δεν ξέρω να σου πω πόσα θα είναι τα ζευγάρια ακριβώς γιατί υπάρχουν και οι περιορισμοί λόγω COVID. Οι κριτές θα είναι τρεις ή τέσσερις, δεν είναι ακόμα τίποτα αποφασισμένο. Δεν μπορώ να σου πω ποιος θα κάνει backstage», ανέφερε αρχικά.

«Κι εμένα μου λείπουν οι κριτές του GNTM, φαντάζομαι τους λείπω κι εγώ, όμως από ό,τι ξέρω ξεκινάνε όλα πολύ ωραία, μια χαρά θα είναι όλα», είπε για το ριάλιτι που γνωρίζουμε ποτε θα κάνει πρεμιέρα.