GNTM 4: Η εντυπωσιακή έναρξη του ριάλιτι μόδας - Επιστροφή με παλιούς παίκτες

«Boys and girls are back»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Η εντυπωσιακή έναρξη του ριάλιτι μόδας - Επιστροφή με παλιούς παίκτες

Το GNTM 4 επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Star. Μπορεί η Βίκυ Καγιά από φέτος να μην είναι πλέον μαζί με τους υπόλοιπους κριτές όμως μαζί τους μπήκε στην παρέα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας υποδέχτηκε και παλιούς παίκτες όπου ανέφερε στους τηλεθεατές πως οι συγκεκριμένοι παίκτες πλέον έχουν ξεκινήσει την δική τους καριέρα και το δικό τους ταξίδι στον χώρο του μόντελινγκ.

Μπορεί να είναι ακόμη η αρχή αλλά αυτή τη φορά ποιος θα είναι ο παίκτης ο οποίος θα πάρει τα τελικά "Ναι" προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο;

Δείτε παρακάτω την άφιξη των κριτών

GNTM 4 - Spoiler: Αυτός είναι ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Μπήκε ήδη στην τελική 20αδα

Πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κάνει ο νέος κύκλος του GNTM. Ένα από τα πρόσωπα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις είναι ο γυμναστής, Θοδωρής Τσαρούχας.

Εκτός λοιπόν από την μελαχρινή καλλονή που μάγεψε την κριτική επιτροπή, χαμός έχει γίνει και με τον hipster Θοδωρή, ο οποίος είναι γυμναστής αλλά και επαγγελματίας μοντέλο.

Έχει γεννηθεί το 1988 στην Νέα πέρασμο Αθηνών και ρζγάζεται σε γνωστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων ως personal trainer και group fitness instructor. Η μεγαλύτερη αγάπη του είναι τα τρία λυκόσκυλά του, με ονόματα Hawaii, Ivar και Johann.

Ένας από τους λόγους που αποτελεί αγαπημένο παίκτης της κριτικής επιτροπής είναι καθώς αντιπροσωπεύει το diversity που ψάχνουν ενώ σύμφωνα με πληροφορίας μπαίνει στην τελική 20αδα.

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις μπαίνει και στην 20αδα

GNTM 4 ο γυμναστής που έχει κλέψει τις εντυπώσεις

GNTM 4 Θοδωρής Τσαρούχας