Ξεκίνησε η σχολική χρονιά - Η πρώτη φωτογραφία από τους γιους της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Σε ιδιωτικό σχολείο στο Ψυχικό με ασορτί σχολικές στολές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησε η σχολική χρονιά - Η πρώτη φωτογραφία από τους γιους της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Σήμερα 13/9 ξεκινάει η σχολική χρονιά - πάντα με συγκεκριμένα μέτρα λόγω κορωνοϊού - και οι μητέρας το πρωί αποχαιρέτησαν τα παιδάκια τους! Σε αυτές ανήκει και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να ευχηθεί τόσα στα δικά της σπλάχνα, όσο και στα παιδιά όλου του κόσμου, καλή σχολική χρονιά!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε φαινόντουσαν τα δυο της αγόρια, ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης, να ανοίγουν την πόρτα και να κατευθύνονται προς το σχολικό τους φορώντας της ασορτί σχολικές τους σχολές! Να σημειωθεί πως πηγαίνουν σε ένα ιδιωτικό στο Ψυχικό...

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Νέα αρχή στη ζωή της Φαίης Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φέτος στις διακοπές της είχε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να απομονωθεί για λίγο και να ξεκουραστεί. Ξεκινώντας τον Ιούλιο τις διακοπές της από το μαγευτικό Μεγανήσι και συνεχίζοντας στη Χαλκιδική, αλλά και στο χωριό της στις Σέρρες, η Φαίη πέρασε ένα ιδιαίτερο, αλλά πολύ όμορφο καλοκαίρι. Με μόνη συντροφιά βέβαια τις περισσότερες ημέρες τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, καθώς η παρουσιάστρια φέτος ήταν στην κυριολεξία ελεύθερη και ωραία μετά τον χωρισμό της πριν από μερικούς μήνες από τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Το πρώτο καλοκαίρι της Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Ηλιόπουλο

Οι βόλτες στην παραλία με τα παιδιά της, τα μπάνια και τα παιχνίδια μαζί τους, οι έξοδοί τους για φαγητό ήταν το καλύτερο τονωτικό της. Φυσικά και το να βρεθεί δίπλα στους γονείς της, στον αδελφό της και στον ανιψιό της, που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, ήταν για εκείνη εξίσου σημαντικά. Η παρουσιάστρια έκανε στην κυριολεξία επανεκκίνηση στη διάθεσή της, δεν σταμάτησε να ποζάρει χαμογελαστή στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media και είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Είναι ένας χειμώνας αλλαγών και προκλήσεων σε πολλά επίπεδα της ζωής της και ήταν επιβεβλημένο από τη ίδια ένα restart.

Διακοπές μόνο με τους γιους της

Νέα αρχή στη ζωή της Φαίης Σκορδά μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο