Κλονισμένος ψυχικά και συναισθηματικά ο σύντροφος της πρώην παίκτης του Power of Love

Τι λέει ο δικηγόρος του 32χρονου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κλονισμένος ψυχικά και συναισθηματικά ο σύντροφος της πρώην παίκτης του Power of Love

Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of Love, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με 7,8 κιλά κοκαϊνης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day αποκαλύπτοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

Όσα είπε ο δικηγόρος του

«Αυτό που θέλουμε είναι στο δικαστήριο να αναδειχθεί ότι οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή επαφή με μια τέτοια ποσότητα είναι και ο ιδιοκτήτης αυτής της ποσότητας. Άρα και η ποινική του μεταχείριση πρέπει να είναι η αντίστοιχη.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός, ο οποίος έδωσε την εντολή για την παραλαβή αυτής της ποσότητας. Είναι δεδομένο ότι κρύβονται άλλα πρόσωπα από πίσω. Δεν υπάρχουν στοιχεία για διακινητική συμπεριφορά τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που εντοπίζουμε είναι ότι κάποιος είχε όφελος για να γίνει σύλληψη κατά τη στιγμή της παράδοσης των ναρκωτικών».

Όσα είπε ο ίδιος ο σύντροφος της μέσα από το κρατητήριο

«Είχα χρέος σε διακινητές ναρκωτικών από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόσφατο επί σφαγή για να παραλάβω κάποια ποσότητα ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση με κατέδωσε για λόγους που εκείνος γνωρίζει» ανέφερε ο 32χρονος.

Kαι συνέχισε: «Αγνοούσα και το βάρος και το είδος των ναρκωτικών που μετέφερα. Με εκμεταλλεύτηκαν και με παγίδεψαν. Ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να το κάνω. Με συνέλαβαν πριν προλάβω να ακουμπήσω τη βαλίτσα. Θα τη μετέφερα σε απόσταση 200 μέτρων».