Τελικά αποχώρησε από το Πρωινό - «Εγώ το αποφάσισα! Δεν με τελείωσαν...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ακακοίνωση στον αέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τελικά αποχώρησε από το Πρωινό - «Εγώ το αποφάσισα! Δεν με τελείωσαν...»

Τελικά αποχώρησε από το Πρωινό, όπως καλά είχε αποκαλύψει αρχικά το Happy Day. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που στην εκπομπή έμεινε μόνο για μια εβδομάδα και στον αέρα τον είδαμε ελάχιστες φορές, μιας και βρισκόταν συνεχώς πίσω από τις κάμερες.

Ο ελάχιστος χρόνος του στο πλατό και οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τον έκαναν να φύγει από την εκπομπή.

Όσα είπε ο Ασημακόπουλος για την αποχώρηση του από το Πρωινό

«H αποχώρησή μου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαι πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου. Θέλω να δώσω βάρος εκεί. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις στα μαγαζιά υπάρχουν πάντα και θα υπάρχουν πάντα, δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για την αποχώρησή μου. Αν είχα περισσότερο χρόνο και χώρο στην εκπομπή μπορεί και να σκεφτόμουν να μείνω. Τους ευχαριστώ πολύ έστω και για τον ελάχιστο χρόνο που μου δώσανε στην εκπομπή τους. Όλα είναι πιθανά για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είχαν αναφέρει Λιάγκας - Σκορδά στο Πρωινό για τον Ασημακόπουλο

Στην έναρξη του Πρωινού, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στην είδηση αυτή που κυκλοφόρησε, πετώντας απέξω απέξω την σπόντα τους με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό τους.

«Παρουσιαστής αυτής της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Εγώ θα πάρω την Φαίη μαζί με το αυτοκίνητο και θα φύγουμε. Εμείς φεύγουμε από την εκπομπή και μένει ο Γιώργος Ασημακόπουλος», είπε ο παρουσιαστής χαριτολογώντας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τελικά τι συμβαίνει.

Λίγες ώρες ωστόσο αργότερα, η παρουσιάστρια με αφορμή ένα ρεπορτάζ που συζητούσαν στο πλατό, θέλησε να πάρει το λόγο και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρχουν τυχόν σχόλια και παρεξηγήσεις.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν θα έχει σταθερή θέση στο πλατό του Πρωινού. Λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τα καταστήματα που διατηρεί δεν μπορεί να βρίσκεται στην εκπομπή σε καθημερινή βάση. Για το λόγο αυτό θα τον βλέπουμε μερικές ημέρες την εβδομάδα και όχι καθημερινά.