Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ο Τσαγκρίδης - Το μήνυμα του λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η στήριξη του αγαπημένου της στο νέο της αυτό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ο Τσαγκρίδης - Το μήνυμα του λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα κάνει σε λίγη ώρα η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο MEGA, Super Κατερίνα. Φυσικά, στο πλευρό της είναι ο σύντροφος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η όμορφη παρουσιάστρια δέχεται συνεχώς ευχές για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα και μια από αυτές είναι τυο αγαπημένου της.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, που την έχει στηρίξει στα πάντα μέχρι στιγμής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται η ταμπέλα ενός εστιατορίου που έχει όνομα “Katrin” ενώ από πάνω συμπλήρωσε το “Super”.

Το μήνυμα στήριξης του Φίλιππου Τσαγκρίδη για την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου

 Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Απίστευτη αποκάλυψη για την εκπομπή της στον ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να κάνει σε λίγο καιρό πρεμιέρα με την εκπομπή της, Super Κατερίνα. Η ίδια, μέσα από ένα σχόλιο που έκανε στα social media, θέλησε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές της έναν ενδοιασμό που είχε για το νέο πρόγραμμα που θα αναλάβει.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε ένα σχόλιο που δέχθηκε για τον τίτλο της εκπομπής της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως είχε πολλούς ενδοιασμούς ωστόσο στο τέλος αποφάσισε πως της άρεσε αυτό το όνομα.

«Aγαπημένη ΚατΚεν, δε σου άρεσε το “Φτιάξε καφέ”, δε σου άρεσε το “Ευτυχείτε” αλλά το Σούπερ Κατερίνα, ναι! Ιδέα Κοκλώνη μοιάζει.. Αλλά πια, ποιος ασχολείται με τίτλους», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος χρήστης του Twitter, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντάει με απόλυτη ειλικρίνεια: «Αν σου πω πως και γι΄αυτό είχα ενδοιασμούς;».

Κατερίνα Καινούργιου ALPHA

Φεύγει και πάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA

Πριν από λίγες μέρες, ο ALPHA ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου και η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, η οποία θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ομάδα της, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα που ακούγεται πως θα συνοδεύσουν την παρουσιάστρια στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ενταχθεί στην ομάδα του «Super Κατερίνα», όπως θα ονομάζεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του παρουσιαστή ήταν στην κριτική επιτροπή του Style Me Up, ενώ πριν από αυτό βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κατερίνα Καινούργιου θα έχει και πάλι στην εκπομπή της την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Γιάννη Πουλόπουλο, ενώ στο σχόλιο της εκπομπής θα παραμείνει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.