Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Γκουντάρας κατά του Βαρθακούρη: «Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει»

«Προφανώς τώρα δεν έχει να...»

Ξέσπασε ο Γκουντάρας κατά του Βαρθακούρη: «Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει»
News 13.09.2021 12:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός επικράτησε με μια ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη όπου εκδήλωσε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως το προφίλ της εκπομπής «ΣουΚου Family» Instagram , που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του ο ίδιος, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

Όλος αυτός ο ντόρος που έχει ξεσπάσει, έχει στεναχωρήσει τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, καθώς οι επιθέσεις του τραγουδιστή γίνεται προς το πρόσωπο τους.

Σε νέες δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του Χάρη Βαρθακούρη, λέγοντας πως ασχολείται με λάθος πράγματα.

Οι δηλώσεις Γκουντάρα για Βαρθακούρη

«Προφανώς τώρα δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι άλλο και ασχολείται με αυτό. Ασχολείται με λάθος πράγματα. Οι λογαριασμοί ανήκουν στα κανάλια. Ο λογαριασμός που λέει τώρα ότι είναι δικός του, ήταν προηγουμένως σε μια άλλη εκπομπή, ήταν στον Λιάγκα. Ο ίδιος λογαριασμός πήγε μετά στον Βαρθακούρη και ήρθε μετά σε εμάς. Μη γράφουμε πράγματα μόνο για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και συνέχισε:

«Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει γιατί τα γράφει, αλλά να γράφουμε πράγματα τα οποία ισχύουν. Για να δημιουργήσω εντυπώσεις μπορώ κι εγώ να γράψω ό,τι θέλω. Δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν με γνωρίζει ο Χάρης Βαρθακούρης. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει».

Το ξέσπασμα της Κάκκαβα κατά του Βαρθακούρη στον αέρα του Όλα Γκουντ

«Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτησή του για την πρεμιέρα του Big Brother

Έσταξε «φαρμάκι» για Γκουντάρα και Κάκκαβα ο Παπανώτας - «Η τηλεόραση στα καλύτερά της»

Share