«Βούρκωσε» στον αέρα του ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου για τον πατέρα της

Η συγκινητική αποκάλυψη για την προσφορά του μετά τις φωτιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βούρκωσε» στον αέρα του ALPHA η Τατιάνα Στεφανίδου για τον πατέρα της

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη σημερινή της εκπομπή, με αφορμή μία δήλωση που έγινε για τον αγαπημένο της πατέρα και την προσφορά του μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Βαρυμπόμπη.

Θυμίζουμε πως και στην πρεμιέρα της, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε συγκινηθεί μετά από την αναφορά της στον θάνατο του αγαπημένου της πεθερού.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου συνομίλησε μέσω τηλεφώνου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Ανατολάκη και λίγο πριν το τέλος της συζήτησής του, ο γνωστός πολιτικός της έδωσε τα συγχαρητήριά του για τον πατέρα της.

Η συγκίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου για τον πατέρα της στην εκπομπή της στον ALPHA

«Θέλω να πω μια κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να σε συγχαρώ για τους γονείς που έχεις. Να σε συγχαρώ για τον πατέρα σου, τον πολύ μεγάλο αθλητή που δεν ξέρω αν τον ξέρει ο κόσμος. Τον άνθρωπο που στη δίνη των γεγονότων με την φωτιά της Βαρυμπόμπης έδωσε στέγη σε έναν φίλο του.

Το έμαθα και συγκινήθηκα. Όταν έσπευσα εγώ να κάνω προσφορά, μου είπαν έρχεσαι δεύτερος, μετά τον Στεφανίδη. Εύγε για τον πατέρα και την μητέρα που έχεις. Συγχαρητήρια», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τη σειρά της, απάντησε: «Αυτοί είναι οι γονείς μου πρόεδρε. Αυτοί είναι οι γονείς μου, έτσι με έχουν μεγαλώσει. Να δίνουν το σπίτι τους σε κάποιον που έχασε τα πάντα από τη φωτιά».

«Δεν θα έκανα κάτι που θα δηλητηρίαζε τη σχέση μας»

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο, λίγο μετά την απώλεια του πεθερού της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την νέα τηλεοπτική σεζόν και στις αλλαγές που προέκυψαν φέτος με την εκπομπή της αλλά και για την επαγγελματική διαδρομή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της.

«Νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Αναφορικά με το να μην βρίσκεται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της η ίδια τόνισε: «Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας.

Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορωνοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση».