Ασύλληπτο: Το ποσό που παίρνει ο Αιμιλιάνο Μάρκου στις πασαρέλες του εξωτερικού

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο: Το ποσό που παίρνει ο Αιμιλιάνο Μάρκου στις πασαρέλες του εξωτερικού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει στο εξωτερικό και στις πασαρέλες που έχει περπατήσει, αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα παίρνει.

Μπορεί ο Αιμιλιάνο να μην νίκησε στο GNTM 3, ωστόσο από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι κατάφερε να κλείσει πολλές δουλειές και να προοδεύσει στον χώρο του μόντελινγκ.

Η αποκάλυψη του Αιμιλιάνο Μάρκου για τις αμοιβές του

«Οι επιδείξεις μόδας δεν είναι ακριβοπληρωμένες. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα πάνω από τον βασικό μισθό στην Ελλάδα. Είναι κάτω από 2,000 ευρώ. Δεν υπάρχει σχεδιαστής που να δίνει πάνω από 2,000 ευρώ σε show. Πολύ δύσκολα. Όλα πληρωμένα βέβαια», είπε ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Ο Αιμιλιάνο γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Ζει στην Αθήνα. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Έχει ύψος 1.85. Ποια είναι η ηλικία του; Την ηλικία του θα τη βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Ο Αιμιλιάνο μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling (είναι σε πρακτορείο) αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του (κυρίως δουλειές για εσώρουχα) που έχουν λάβει θετικές κριτικές. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο.

Στο εισαγωγικό του βίντεο είπε: “Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM διότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς τα αγόρια να δείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επομένως γιατί όχι;”.

Όσον αφορά τις σπουδές του είπε: “Αποφάσισα να ασχοληθώ με το χώρο της θάλασσας από το Γυμνάσιο. Από τότε δεν έχω αλλάξει γνώμη και από τότε απολαμβάνω την κάθε μέρα σε αυτήν. Το χάσμα ανάμεσα στο χώρο του μόντελινγκ και το χώρο της ναυτιλίας είναι πολύ μεγάλο, πόσο μάλλον αν ασχοληθείς ως αξιωματικός στο μέλλον όπως θα κάνω εγώ. Βέβαια θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω και τα δύο πράγματα και από κει και πέρα θα δούμε”.

Όταν βγήκε με το μαγιό η Καγιά του είπε: “Είσαι ο πρώτος που έχει ποζάρει τόσο ωραία και δεν έχει ξυρίσει τα πόδια του”.

Ο Δημήτρης Σκουλός θεωρεί ότι τα πόδια του είναι λίγο μεγάλα σε αναλογία με το σώμα του και του είπε: “Δε θέλω παραπάνω όγκο. Αν ήσουν λίγο πιο στεγνός θα το προτιμούσα 1000 φορές. Σε θεωρώ λίγο παιδί. Τα πόδια σου είναι σα να παίζεις ποδόσφαιρο. Το πρόσωπο σου είναι πολύ δυνατό. Το βλέμμα το θέλω χαλαρό, πιο ήσυχο”.

Η Ζενεβιέβ του είπε ότι είναι η χαρά της γυναίκας που διάβαζε Viper. Όσον αφορά την Καγιά ο Αιμιλιάνο της θυμίζει Αρχαίο Έλληνα. Αρχαίο άγαλμα. Ο Αιμιλιάνο πήρε τέσσερα ΝΑΙ. Πόσο χρόνων είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου; Είναι 20 ετών.