"Τσακίζει" κόκαλα ο FY για τον MadClip - «Τον είδα μέσα στη γη και...»

«Το κακό ήταν πως ήθελε να πουλήσει το αμάξι του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο FY, μιλώντας για το θάνατο του Mad Clip, αλλά και πως κυλάει η ζωή του χωρίς αυτόν. Ο τράπερ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και "τσάκισε" κόκαλα με τα όσα εξομολογήθηκε.

Αρχικά, αποκάλυψε πως ο Πίτερ - όπως είναι το κανονικό όνομα του - σκόπευε να πουλήσει το αμάξι του και κυρίως το είχε παρκαρισμένο για να μην του βάλει περισσότερα χιλιόμετρα.

Όσα είπε ο FY για τον MadClip

«Ήμασταν το ίδιο αίμα. Για μένα ήταν ο μεγάλος αδερφός. Τον γνώρισα σε ένα studio στη Θεσσαλονίκη το 2017. Θαύμαζα τη διπλωματικότητα και τη δίψα του για δουλειά. Το πόσο έξυπνος ήταν. Ήθελε πάντα να ανεβαίνει, ήταν τελειομανής. Ανατρίχιασα γιατί έκανα το γκράφιτι στη μνήμη του. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ένιωθα πως κάποια στιγμή θα περάσει και θα το δω.

Το κακό ήταν πως ήθελε να πουλήσει το αμάξι του. Το είχε βάλει στο γκαράζ και έλεγε πως δεν ήθελε να του βάλει άλλα χιλιόμετρα. Έτρεχε αλλά ήταν στιβαρό τιμόνι. Δεν ήταν όποιος να ναι. Ήξερε τι έκανε. Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί έχω υπάρξει συνοδηγός του. Έχω ορκιστεί στη μνήμη του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανατρέξω. Όταν είσαι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, από τον θόρυβο που θα κάνει μόλις το ανοίξεις, θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τελευταία φορά τον είδα δυο ώρες πριν το δυστύχημα. Στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν. Ακόμη δεν το πιστεύω. Ακούω τα ηχητικά. Αφού έφυγα από τον Ευαγγελισμό τον πήρα τηλέφωνο. Πήγα στο σημείο του τροχαίου, τον βγάλανε, ακολουθήσαμε το ασθενοφόρο και μας το ανακοίνωσαν εκεί. Μου λείπει φουλ. Νόμιζα πως θα συνειδητοποιήσω στην κηδεία του, αλλά ακόμη δεν… Τον είδα μέσα στη γη και ακόμη δεν το πιστεύω» τόνισε ο FY.

"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση του FY

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον γνωστό τράπερ Mad Clip στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και πλήθος κόσμου. Η είδηση πως έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη εξαιτίας του τροχαίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο το Παλαιού Φαλήρου, ήταν και ο πολύ καλός φίλος του, ο FY. Και οι δυο είχαν κάνει αρκετές συνεργασίες μαζί ενώ τα τραγούδια τους είχαν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από διάφορες ηλικίες.

Λίγη ώρα μετά από την τελετή ο FY θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ήταν άκρως συγκινητική καθώς "ράγισε" καρδιές. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: « Σήμερα αδερφέ μου, όλη η χώρα σε είδε να στέφεσαι, να γίνεσαι βασιλιάς.. Έχασα ένα μεγάλο κομμάτι τις καρδιάς μου αλλά ξέρω ότι κέρδισα έναν φύλακα άγγελο… Χαίρομαι που δυο ώρες πριν φυγεις σε χαιρέτισα και σου είπα ότι σαγαπαω.

Τα λόγια είναι περιττά, σ ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθες, όσα ρισκάρες και θυσίασες για μένα. Από τοτε που κοιμόμουν στο σαλόνι σου ποσά βραδια το 2018 μέχρι όλη την καραντίνα που περάσαμε να παίζουμε παιχνίδια και να τρώμε σχεδόν κάθε βράδυ, we came a long way big bro . Ima keep your legacy going! Long live my brother. LEGEND!».