Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Χαλκιάς - «Δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Δύο χειρουργεία στον...»

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Χαλκιάς - «Δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Δύο χειρουργεία στον...»

Μια εφ' όλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του, που τον οδήγησε να κάνει δυο φορές χειρουργείο. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στα δυο χειρουργεία που έκανε στον αυχένα του, στο περιοδικό Λοιπόν.

Η εξομολόγηση του Χαλκιά για το πρόβλημα υγείας του

«Ήμουν απόλυτα ψύχραιμος. Έχω μάθει από τον πατέρα μου να μην φοβάμαι τίποτα, μέσα από τον τρόπο που μας εκπαίδευσε με τον αδερφό μου. Ένα ζήτημα υγείας σαν αυτό, δεν είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται, καθώς μου έχει αφήσει κάποια πράγματα που θα θυμίζουν πάντα αυτήν την περιπέτεια. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές. Δύο χειρουργεία στον αυχένα είναι δύσκολη περίπτωση» είπε ο Τάσος Χαλκιάς στη συνέντευξή του μετά την αποκάλυψη για την οικονομική του καταστροφή.

Ραγίσει καρδιές ο Τάσος Χαλκιάς με το πρόβλημα υγείας του

«Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό...»

«Στον χώρο μας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με το να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Ακόμα και το περσινό καλοκαίρι που ανοίξαν τα θέατρα και λειτουργήσαν κατά κάποιον τρόπο, έγιναν κάποιες περιοδείες έστω και περιορισμένες, όχι μόνο δεν υπήρξε ένα κρούσμα από τον χώρο του θεάτρου αλλά δεν έγινε το παραμικρό ευτράπελο επί του θέματος. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Λειτουργούσαμε κανονικά. Με το 30%, με το 50%, με το 65%, με όποιον τρόπο μας είπαν, λειτουργήσαμε. Το θεωρώ εγκληματικό που έμειναν τόσο καιρό κλειστά τα θέατρα».

Ενώ, όσον αφορά τα θέατρα που ανοίγουν και πάλι είπε: «Αυτό θέλω να το διευκρινήσω λιγάκι γιατί μάλλον αυτοί που νομίζουν ότι γνωρίζουν τον πολιτισμό, ακόμα και που είναι στα πολιτισμικά γραφεία, έχουν την εντύπωση ότι η αυλαία είναι κάποια κουρτίνα που την τραβάς και ανοίγει. «Ανοίγουν τα θέατρα» δεν σημαίνει τίποτα. Για να ανοίξουν τα θέατρα και να παράξουν παραστάσεις πρέπει να υπάρξει ένας δυνατός χρόνος προετοιμασίας. Να γνωριστούμε πάλι εμείς οι συνάδελφοι, γιατί έχουμε χαθεί μεταξύ μας, ποιοι είμαστε και ποιοι δεν είμαστε, με ποιους θα παίξουμε, τι έργο θα ανεβάσουμε, να αρχίσουμε τις πρόβες και να το ετοιμάσουμε».