Backstage βίντεο από την συνέντευξη της Αλίνας Κοτσοβούλου στο YOU

Η πρωταγωνίστρια του "Σασμός" σπάει την σιωπή της για τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στο «Σασμό» είναι η Άννα Αγγελάκη, κατά κόσμον την γνωρίζουμε ως Αλίνα Κοτσοβούλου εδώ και χρόνια. Με αφορμή το δυναμικό ξεκίνημα της σειράς του Alpha, κάνει backstage δηλώσεις στο You, μιλάει για το ξεκίνημα της νέας σεζόν και μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες για τον ρόλο της.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Διονυσία Κωνσταντίνου

Τι προσδοκίες έχεις από τη νέα σεζόν;

Ελπίζω να είναι μία δημιουργική χρονιά και η βασική μου προσδοκία για όλους είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε απρόσκοπτα και να κοπάσει η πανδημία, να μην κλειστούμε σπίτια μας.

Μίλησε μας για τον ρόλο σου στον «Σασμό»...

Φέτος έχω τη μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε μία σπουδαία παραγωγή του Alpha και του Γιάννη Καραγιάννη, τον «Σασμό», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη και σε σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, με μία μεγάλη ομάδα σκηνοθετών και σεναριογράφων. Εγώ είμαι η Άννα Αγγελάκη, η γυναίκα του Παντελή, του καφετζή, μένουμε σε ένα χωριό της Κρήτης και προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά μου και στο μαγαζί. Αντιμετωπίζω πολλά θέματα, βεντέτες, φόνους και δύσκολες καταστάσεις που εξελίσσονται στη σύγχρονη εποχή -δεν είναι έργο εποχής- και είναι μία πραγματική πρόκληση να αποδώσεις τον τρόπο που βιώνει μία γυναίκα αυτά τα πράγματα σήμερα.

Λείπεις στην οικογένειά σου τώρα, που είσαι λιγότερο στο σπίτι;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU