Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη σύλληψη του 32χρονου και της πρώην παίκτριας του Power of love

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη σύλληψη του 32χρονου και της πρώην παίκτριας του Power of love

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο φως της επιφάνειας με τις κινήσεις του συντρόφου της πρώην παίκτριας του Power of love.Μάλιστα, στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις του κατηγορούμενου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA, ο 32χρονος μαζί με το μοντέλο έφυγαν από το σπίτι τους στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την Ηλιούπολη. Ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων και επέστρεψε σπίτι του, ενώ έβγαλε βόλτα τον σκύλο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου. Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του.

Η 29χρονη και ο 32χρονος κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών και μετά τις απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο για την πρώην παίκτρια του Power of love

Δηλώνει αθώα η πρώην παίκτρια του Power of Love - Αυτή είναι η απολογία της

Η πρώην παίκτρια του Power of Love που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και προφυλακίστηκε μαζί με τον σύντροφό της, δήλωσε αθώα και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος της, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το θέμα.

Το ίδιο ακριβώς ισχυρίστηκε και η μητέρα της, η οποία μιλώντας στην εκπομπή Live News τόνισε πως η κόρη της έμπλεξε χωρίς να φταίει σε αυτή την υπόθεση.

Η απολογία της πρώην παίκτριας του Power of Love

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου. Θα είναι άδικο να τιμωρηθώ για κάτι το οποίο δεν συμμετείχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.