Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha και μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μίλησε για τον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί ειδικά τη φετινή σεζόν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα το ότι υπάρχει ανταγωνισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής διαφοροποιεί λίγο την κατάσταση. Αυτή η εκπομπή, όμως, έχει περάσει τα χίλια μύρια όσα.

Θεωρώ δηλαδή ότι ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν πιο δύσκολος γιατί το να είσαι ανάμεσα σε δύο ζώνες και να έχεις τους τέσσερις ενημερωτικούς και τους τέσσερις ψυχαγωγικούς και να καλείσαι να είσαι αξιόμαχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής είναι πιο δύσκολο» παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές για καλή επιτυχία και στην απέναντι Ελεονώρα Μελέτη. «Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελεονώρα και την ομάδα της.

Άλλωστε πολλά από τα μέλη της ομάδας της ήταν άτομα που έχουμε συνεργαστεί εδώ στο Happy Day πολύ όμορφα. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για την μείωση χρόνου προβολής του Happy Day

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μίλησε για τη νέα της εκπομπή στο Open, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως τη ζώνη του Σαββατοκύριακου την επέλεξε το κανάλι και όχι η ίδια.

Με αφορμή λοιπόν την αναφορά αυτή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και σχολίασε τη μείωση ώρας της δικής της εκπομπής, λόγω της Super Κατερίνας που έρχεται στον Alpha.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το Happy Day

«Σε αυτό που λέει (η Ελένη Τσολάκη) πως τα κανάλια αποφασίζουν ποιος αντικαθιστά ποιον και ποιος μπαίνει σε ποια ζώνη, είναι μεγάλη αλήθεια. Και επειδή και μένα με ρώτησαν σε μια συνέντευξη, αν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρώνεται η εκπομπή στις 10 αντί στις 10 και μισή ή στις 11, όπως πέρσι, είπα «όχι». Ήταν απόφαση σταθμού και όλοι καλούμαστε να σεβόμαστε τις αποφάσεις μια επιχείρησης. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι. Από τη στιγμή που κάτι δεν περνάει από το χέρι μας, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και τελικά ο χρόνος έρχεται να δείξει αν είναι μια σωστή απόφαση ή όχι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.