Σασμός: Πατέρας ενός κοριτσιού ο Δημήτρης Λάλος - Η εξομολόγηση για την οικογένειά του

Γι΄αυτό το λόγο είπε το «ναι» στη σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Πατέρας ενός κοριτσιού ο Δημήτρης Λάλος - Η εξομολόγηση για την οικογένειά του

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day έκανε το πρωί της Τετάρτης (15/9) ο Δημήτρης Λάλος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Μαθιό» στη νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει καταφέρει να ξετρελάνει το κοινό της σειράς και να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες. Στις δηλώσεις του, μίλησε για την οικογένειά του, την κόρη του και τη σύζυγό του η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό και την οικογένειά του

«Είναι ευτύχημα για έναν ηθοποιό να έχει μπροστά του ένα βιβλίο που θα γίνει σειρά. Κάπως ταυτόχρονα διάβαζα το σενάριο μαζί με το βιβλίο. Είδα τον εαυτό μου σε αυτόν τον ρόλο. Για αυτό δέχτηκα κιόλας. Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί. Έχω πει κάποια “όχι” στην τηλεόραση.

Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει μια ποιότητα. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για αυτό που υπηρετώ. Τα χρήματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δε σημαίνει ότι κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις.

Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι εξελίξεις του Σασμού απόψε στον ALPHA

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 8

Η Αργυρώ αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στους Βρουλάκηδες, τη στιγμή που ο Νικηφόρος προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Μία σχέση από το παρελθόν, του Αντώνη και της Μαρίνας, λήγει πριν καν ξεκινήσει, και μία σχέση στο παρόν, του Αστέρη και της Στέλλας, περνά κρίση. Η συνάντηση Πέτρου-Αστέρη θα φέρει ένταση με τις μητέρες τους, ενώ ο κόσμος του Μανόλη, σε ό,τι αφορά τα συναισθήματά του για τη Μαίρη, θα γκρεμιστεί.

Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει κοντά στην οικογένειά της, την ίδια στιγμή που η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όχι μόνο στη Βασιλική, αλλά και από κάποιον που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει. Ωστόσο, έχουμε και έναν νεκρό.