Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Παπαθωμά: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»

Όλα όσα ανέφερε

Άγριες Μέλισσες - Παπαθωμά: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»
News 15.09.2021 17:41
Από Ίρις Βίλα

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τον ρόλο της τηλεοπτικής Βιολέτας στην σειρά Άγριες Μέλισσες στον Αντ1.

Η ίδια, απάντησε, επίσης, και για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, αλλά και για τον τίτλο του [email protected] symbol. Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω. Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και

βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για το ρόλο της στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συμπλήρωσε: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες».

«Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος [email protected] symbol, αν και μεγάλωσα πια. Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Μιλτιάδη

Στις Άγριες Μέλισσες, μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη, η Βιολέτα βαθιά τραυματισμένη ψυχικά, δεν μπόρεσε να μείνει ούτε ένα λεπτό στο Διαφάνι. Άφησε το σπίτι της και το καφενείο και έφυγε μαζί με τον μικρό Ευτύχη και τη θεία του στο σπίτι τους, στην περιοχή της Κορινθίας. Η Βιολέτα όμως ξαναγυρίζει στο χωριό, μια διαφορετική γυναίκα και με άλλους σκοπούς.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Δεν ήταν μόνο ο πόνος από τον θάνατο του άντρα της που έκανε τη Βιολέτα να φύγει μακριά από το χωριό της. Αυτό που ήθελε πιο πολύ ήταν να μείνει μακριά από την πηγή του κακού, για να μπορέσει να σκεφτεί καθαρά και να πάρει τη δύναμη να επιστέψει κάποια στιγμή έτοιμη να αντιμετωπίσει τη ζωή και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Οπως θα δούμε στον νέο κύκλο και αποκάλυψε και η ίδια η ηθοποιός, η Βιολέτα μετά την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου και την ανάληψη της εξουσίας από τους συνταγματάρχες, αποφασίζει να γυρίσει πίσω στο χωριό, για να είναι κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους και κυρίως στον Παναγιώτη, που δύσκολα θα διαχειριζόταν την κατάσταση στο καφενείο.

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα Μιλτιάδης

Η Βιολέτα δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του, καθώς με τον Παναγιώτη τους συνδέει μια βαθιά αγάπη. Τον θεωρεί οικογένειά της και στήριγμά της όλα αυτά τα χρόνια. Ετσι θέλει και αυτή να τον στηρίξει, αλλά και τις φίλες της. Την Ουρανία, την Παγώνα, τη Ρίζω και τα κορίτσια φυσικά. Η Βιολέτα είχε φύγει από το Διαφάνι μαυροφορεμένη και σκυμμένη από το βάρος της θλίψης και στον τρίτο κύκλο επιστρέφει όμορφη, αλλαγμένη, ξανθιά και με το κεφάλι ψηλά, για να πάρει και πάλι τη ζωή στα χέρια της.

Οπως θα δούμε και σύμφωνα με πηγές, η Βιολέτα θα εμπλακεί με έξυπνο τρόπο και μέσω του καφενείου σε πολλές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τους συγχωριανούς της, με τους καταδότες και με τις δουλειές των ανθρώπων που υπηρετούν κρυφά τον Ακύλα. Μέσα από αυτούς, ένας είναι ο στόχος της: Να προστατέψει όσο μπορεί τους ανθρώπους της, αλλά ο βασικότερος είναι να καταστρέψει τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Αυτούς που πήραν τη ζωή του άντρα της και ρήμαξαν τη δική της ζωή.

Και η Βιολέτα έχει τη δύναμη να το κάνει και θα το κάνει. Αργά και μεθοδικά θα βρει τον τρόπο να πάρει την εκδίκησή της, να αποκαταστήσει την αδικία που συντελέστηκε στον Μιλτιάδη και τον Λάμπρο και να σταθεί δίπλα στην Ελένη πιο πολύ, που θα υποφέρει και πάλι χωρίς τον άντρα της, παλεύοντας ακόμα και για την επιβίωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η μικρή μου κόρη δε θέλει να βλέπει τις Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες - Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Βιολέτα δεν έχει παιδί. Δεν θα εμφανιστεί κανένα παιδί ποτέ»

Share