Η Βέφα Αλεξιάδου "αδειάζει" την Ελένη Μενεγάκη: "Έχει τελειώσει για μένα!"

"Δεν έχω καμία σχέση πια! Δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βέφα Αλεξιάδου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου, μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τις πολυάριθμες εκπομπές κουζίνας, αλλά και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις της Βέφας για την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μία μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Έπεισα στην Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές από όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές» ανέφερε στην εφημερίδα.

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε την πικρία της: «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση».

Τι είχε συμβεί μεταξύ τους

Να θυμίσουμε πως η Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε ένα από τα πιο μεγάλα κεφάλαιο του "Πρωινού Καφέ " που στην αρχή τα παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η αγαπημένη του κοινού.

Βέφα Αλεξιάδου 'αδειάζει' την Ελένη Μενεγάκη

Κάποια στιγμή οι δύο γυναίκες χώρισαν τους δρόμους τους και η Βέφα Αλεξιάδου έμεινε με μια πικρή γεύση από το τέλος αυτό.

Συγκεκριμένα σε παλαιότερη της συνέντευξη δήλωσε: Νιώθω παραγκωνισμένη από την Ελένη, γιατί παρόλο που της τηλεφώνησα τόσες φορές, δεν καταδέχτηκε να μου μιλήσει ούτε μια φορά.Και ας δούλευα εκεί 8 χρόνια".

"Γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα τότε. Ήταν πολύ γνωστό. Το περιοδικό της κόρης μου πήγαινε χάλια. Η άλλη μου κόρη με το Vefa’s House και με την κρίση στην Ελλάδα… δεν ψώνιζε κανείς. Και τελικά και οι τρεις οικογένειες βουλιάξαμε. Όμως, ακόμα και τώρα που πέθαναν τα κορίτσια μου, δεν έπρεπε η Ελένη να με καλέσει στην εκπομπή της, να θυμηθούμε τα παλιά; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από τότε που χωρίσαμε. Ωστόσο, δεν της θυμώνω. Ας είναι καλά". είπε χαρακτηριστικά η Βέφα Αλεξιάδου.