Αδερφές Πανταζή: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Δεν μένουν μακριά από τις προπονήσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αδερφές Πανταζή: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι δυο αδερφούλες πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά μητέρες μιας και έμειναν και πάλι σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Μάλιστα, οι ίδιες παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις από τις αδερφές Πανταζή

Στην παραλία οι εγκυμονούσες Άννυ και Κλέλια Πανταζή - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Άννυ και η Κλέλια Πανταζή, μιας και οι δύο αδερφές είναι εγκυμονούσες και μάλιστα την ίδια περίοδο. Η ανακοίνωση για την ταυτόχρονη εγκυμοσύνη τους ήρθε πριν από λίγο καιρό και οι δυο τους αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους πριν φέρουν στον κόσμο τα παιδάκια τους.

«Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννη ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Κλέλια Πανταζή.

Λίγα λόγια για την Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γυμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Κλέλια Πανταζή βιογραφικό