Ελισάβετ Σπανού: «Τον Ιανουάριο έκανα κατάψυξη ωαρίων! Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό»

«Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά την σημαντική αυτή απόφαση που πήρε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελισάβετ Σπανού: «Τον Ιανουάριο έκανα κατάψυξη ωαρίων! Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό»

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τετάρτης (16/9) η Ελισάβετ Σπανού. Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε σην απόφαση που πήρε τον Ιανουάριο να κάνει κατάψυξη ωαρίων ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες. Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυσιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους.

Νόσησα από τον κορωνοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας. Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».

Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Σπανού

  • Η Ελισάβετ Σπανού γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1981 στα Πατήσια. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβική ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και έκτοτε παρακολούθησε πολλά μαθήματα μουσικής και μοντέρνου τραγουδιού.
  • Ως μαθήτρια συνήθως τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και η πρώτη της επιτυχία ήρθε το 2001 όταν κέρδισε το 1ο βραβείο έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες. Αφού τελείωσε το σχολείο συμμετείχε το 2002 στο cd του Ηλία Μακρίδη "Στο φως του φεγγαριού" από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel με το τραγούδι "Φύλαξέ μου ένα χάδι" σε στίχους Μπάμπη Στόκα.
  • Δισκογραφική δουλειά: Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήρθε το 2006 με ένα CD-single με τίτλο "Σταγόνα" και το πρώτο της ολοκληρωμένο CD στις αρχές του 2007 με τίτλο "Το μόνο που θες".
  • Οι σημαντικότερες επιτυχίες αυτού του CD ήταν τα τραγούδια "Το μόνο που θες", "Τρελαίνομαι" και "Αν γυρίσεις σε μένα" (που ήταν μια διασκευή του γνωστού "La luna" της Μπελίντα Καρλάιλ).
  • Τη σαιζόν 2013-14 συμμετείχε στην εκπομπή ''Πρωινό μου'' στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ως συμπαρουσιάστρια.
  • Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Dancing with the stars 4 οπού κατέκτησε την 11η θέση. Έκτοτε απέχει από τ καλλιτεχνικά δρώμενα.