Σάκης Κατσούλης: Οι λόγοι που δεν έγινε ποτέ η συνεργασία με την Μαλέσκου - "Είδαμε ότι δεν έχουμε..."

Η αποκάλυψη του νικητή του Survivor 4 για το Love It

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Κατσούλης: Οι λόγοι που δεν έγινε ποτέ η συνεργασία με την Μαλέσκου -

Στην κάμερα της εκπομπής της Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 16/9 ο Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του Survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

«Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα. Βέβαια μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην εκπομπή.

Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία μόνος του όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το Bachelor, νομίζω πως το είπε και στο intro της εκπομπής ότι είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς.

Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα. Είναι αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε. Περάσαμε μια κατάσταση την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει. Να ξαναενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί».

«Με χλεύαζαν, γελάγανε μαζί μου! Ήταν οι πρώτοι όμως που με κάλεσαν στην εκπομπή»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Βασίλη Τσατσάνη μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στις αλλαγές στην ζωή του ενώ για την μεταξύ τους σχέση μίλησε και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού.

“Δεν θα είμαι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και το έμαθα κι εγώ από δημοσιεύματα. Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις, δεν βρήκαμε κοινή ροή, δεν θα είμαστε μαζί. Οτιδήποτε τηλεοπτικό, προτιμώ να γίνει πρώτα και μετά να το ανακοινώσω γιατί δεν θέλω να χαλάσει κάτι, ούτε να γίνει κάτι που δεν ισχύει”, είπε αρχικά για τα επαγγελματικά του.

Υπήρξαν και κάποιες εκπομπές που χλευάσανε. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως κάποιος βλέποντας ένα απόσπασμά μου στα αγωνίσματα και με 13 χρόνια καριέρα στον αθλητισμό, μπορεί να γελάει μαζί μου. Με χλεύαζαν, γελάγανε μαζί μου. Παρόλα αυτά, όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν και οι πρώτοι με κάλεσαν στην εκπομπή”.