Νίκη Σερέτη: «Δεν θα έκανα παιδί, γιατί...»

«Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκη Σερέτη: «Δεν θα έκανα παιδί, γιατί...»

Η Νίκη Σερέτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τα προσωπικά της αλλά και για το γεγονός ότι επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση στην σειρά «Το αύριο μας ανήκει».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Επιστρέφω μετά από 12 χρόνια στην τηλεόραση. Μένω σταθερή στις αξίες μου που αφορούν στερεότυπα και την τυποποίησή μου ως ηθοποιό. Μου έρχονταν συνέχεια ρόλοι που εστίαζαν στο χρώμα μου και αυτό με κούρασε.

Αναφέρομαι ως η πρώτη μιγάδα Ελληνίδα ηθοποιός και μακάρι να άνοιξα το δρόμο για τα παιδιά της επόμενης γενιάς. Χαίρομαι που το Mega είναι ένα ανοικτό κανάλι που αγκαλιάζει και τη δική μου διαφορετικότητα», είπε αρχικά η Νίκη Σερέτη.

Η Νίκη Σερέτη συνέχισε λέγοντας: «Στην ηλικία μου δεν θα έκανα παιδί, γιατί ένα παιδί χρειάζεται αντοχές. Απωθούσα την ιδέα ενός παιδιού, έχω γαμοφοβία και με έλκυαν οι νάρκισσοι που χρειάζονταν ντάντεμα, αλλά θέλω πλέον να νταντέψουν κι εμένα.

Κακοποιητικές συμπεριφορές ως γυναίκα συνάντησα στον επαγγελματικό μου χώρο. Ο θαυμασμός για κάτι εξωτικό και διαφορετικό μπορεί να γίνει αρρωστημένος και ενοχλητικός».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Νίκης Σερέτη

Συγκλονίζει η Νίκη Σερέτη: «Είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Σερέτη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με αφορμή την περιοδεία για την παράσταση «Βάκχες» και συγκλόνισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρωτόγνωρη εμπειρία της καραντίνας για την πανδημία του κορονοϊού και την εσωτερική της αναζήτηση.

Πώς σου φάνηκε η δουλειά μετά την καραντίνα;

Σίγουρα, ο πρώτος καιρός, στην επάνοδο δεν ήταν εύκολος. Είχα ιδρυματοποιηθεί, είχα σχεδόν ξεχάσει να περπατάω… Έμπαινα στο μετρό για να πάω στην πρόβα μου, που ήταν στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και ήδη αυτό από μόνο του, έφτανε για να είμαι κυκλοθυμική. Από τη μία αδημονούσα να πατήσω το πόδι μου στη σκηνή, από την άλλη ασφυκτιούσα στα Μέσα Μεταφοράς που είχε αρχίσει πάλι να είναι ο ένας πάνω στον άλλον και δεν ήξερα από πού να προφυλαχτώ. Την Νίκη Σερέτη, την έχουμε δει με μαγιό και έχουμε πάθει πλάκα.