Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Στίνη που είχε φτάσει στα ημιτελικά του Xfactor; Σήμερα είναι 27 και είναι κούκλος

Συνεχίζει στον χώρο του τραγουδιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θυμάστε τον Κωνσταντίνο Στίνη που είχε φτάσει στα ημιτελικά του Xfactor; Σήμερα είναι 27 και είναι κούκλος

Με αφορμή την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την επιστροφή του X-factor στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA, αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις εμφανίσεις που είχαν ξεχωρίσει στον τελευταίο κύκλο.

Μια από αυτές λοιπόν ήταν αναμφισβήτητα του Κωνσταντίνου Στίνη, του 27χρονου τραγουδιστή που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Simple man» των Lynyrd Skynyrd.

Ο Κωνσταντίνος έχει τελειώσει μηχανολόγων μηχανικών, ωστόσο η αγάπη του είναι το τραγούδι. Τα στυλ που προτιμά στην μουσική είναι ξένο ροκ, ελληνικό ένταχνο και λαϊκό.

Σήμερα, 3 χρόνια σχεδόν μετά την εμφάνιση του από το X-factor, που κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά, ο ίδιος ασχολείται ακόμα με το τραγούδι, παραμένοντας αρκετά ενεργός και στα social media, όπου μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωή του.

Έτσι είναι σήμερα ο Κωνσταντίνος Στίνης από το X-factor 2019

Αποκάλυψη από κριτή του X-Factor - «Πήγα στην επιτροπή υπηρεσιακά»

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε σε δηλώσεις του, ένας κριτής του φετινού X-Factor, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η εμπειρία αυτή στο ριάλιτι δεν ήταν και η καλύτερη για εκείνον, καθώς αποφάσισε να πάει στην επιτροπή κάπως... υπηρεσιακά.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει και την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση, η οποία ήταν μέσω του μουσικού show του Open.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το X-Factor, δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην παίκτη για τη "μάχη" του με τον HIV.

«Η τηλεόραση ήταν πάντα συνοδευτική και προωθητική του ραδιοφώνου που κάνω. Θα μπορούσα να με ενδιαφέρει, ιδιαίτερα από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο .Η τελευταία μου συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν το X Factor.

Εντάξει, δεν ήταν κάτι που εμένα με τρέλανε. Εκεί πήγα κάπως υπηρεσιακά. Δεν είχε όμως καμία σχέση με αυτό που κάνω στο ραδιόφωνο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος κριτής X-Factor