Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της...»

Αλεξάνδρα Καϋμένου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα η δημοσιογράφος απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ότι πήρε την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη την περίοδο που βρισκόταν διακοπές.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ζώνη του σαββατοκύριακου με αγχώνει γιατί όλα έχουν γίνει γρήγορα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας απαιτητικός συνεργάτης. Έχω χωρίσει ένα χρόνο πριν, έχω εστιάσει στην επαγγελματική μου πορεία. Έμαθα το καλοκαίρι πριν τις διακοπές ότι θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ, από τη διοίκηση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κλείνω τα αυτιά μου σε αυτούς που λένε ότι πήρα την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Δεν την έχω δει τη Μάριον, φυσικά και θα τη χαιρετούσα. Προσπαθώ να είμαι επιφυλακτική με τους ανθρώπους για να αποφεύγω τα πισώπλατα μαχαιρώματα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Καϋμένου

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωθα κόπωση σε σημείο να μην μπορώ να πάω να κάτσω»

Η Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε μέσα σε όλα για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ που συγκλόνισε με τις δηλώσεις για τον πατέρα της αποκάλυψε πως ενώ το πέρασε με δέκατα και κόπωση, μετά ανακάλυψε ότι της γύρισε σε πνευμονία.

“Το περνούσα στο σπίτι, ήμουν ψύχραιμη, με ήπια συμπτώματα. Δευτέρα και Παρασκευή έκανα τεστ και ήταν αρνητικά. Την Κυριακή ένιωσα ένα μικρό πονόλαιμο. Τη Δευτέρα ξύπνησα πολύ πρωί για ανεξήγητο λόγο. Έκανα σελφ τεστ και βγήκε καραμπινάτο θετικό. Έβαλα τη μάσκα μου και πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα οξύμετρο παρακεταμόλη και μετά ειδοποίησα το κανάλι. Τις πρώτες 4 μέρες είχε σχετικά χαμηλό πυρετό μέχρι 38.

Είχα μεγάλη κόπωση. Την 4η μέρα ένιωσα καλύτερα και την 6η μέρα ένιωθα χειρότερα. Πιο άσχημα από την πρώτη. Ένιωθα κόπωση σε σημείο να μην μπορώ να πάω να κάτσω στον καναπέ. Μόλις τελείωσε η καραντίνα μου. Ένιωθα όμως μεγάλη κόπωση και δύσπνοια και ενώ οι αιματολογικές μου ήταν καλές, η αξονική έδειξε πρόβλημα στον πνεύμονα. Οπότε μετά πήρα αντιβίωση και κορτιζόνη και τώρα θέλει μεγάλη προσοχή.

Ο γιατρός μου, παρά το γεγονός ότι έχω αντισώματα, μου είπε να φοράω τη μάσκα μου όταν υπάρχει κόσμος γιατί υπάρχουν και οι μεταλλάξεις”.

Μάριον Μιχελιδάκη για κορωνοϊό