Νατάσα Βελιανίτη: Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που βρίσκεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη;

Έχει κλέψει την παράσταση στο πλευρό του, στο «Έμπατη North»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νατάσα Βελιανίτη: Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που βρίσκεται στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη;

Δεν υπάρχει πιο τιμητική στιγμή, για μία νέα ερμηνεύτρια, που κάνει τώρα το ντεμπούτο της στο τραγούδι, να μοιράζεται μαζί της το μικρόφωνο, ο σπουδαίος Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο μεγάλος ερμηνευτής, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι στηρίζει τα νέα παιδιά, και εκτιμώντας την καλλιτεχνική προσπάθεια της όμορφης Νατάσας Βελιανίτη, που εδώ και εβδομάδες, έχει κλέψει την παράσταση στο πλευρό του, στο «Έμπατη North», τόσο με τις ερμηνευτικές της ικανότητες, όσο και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, κατάφερε να κερδίσει, και την ψήφο εμπιστοσύνης του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο ίδιος μάλιστα, όταν κάθισαν στην ίδια παρέα θαμώνων του νυχτερινού μαγαζιού, που εμφανίζονται, δείχνοντάς σε όλους πόσο την πιστεύει, αφού τραγούδησε για τους κοινούς τους φίλους, στη συνέχεια, της παραχώρησε το μικρόφωνο, για κερδίσει και η ίδια το χειροκρότημα, με τη σειρά της. Με τον Θέμη Αδαμαντίδη, να την εμψυχώνει, όσα λεπτά, ήταν δίπλα της.

Η Νατάσα Βελιανίτη, που έχει κάνει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, και με τον τίτλο της «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», και με σπουδαία πτυχία στο βιογραφικό της, ούσα απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά σχολής δημοσιογραφίας, πλέον πραγματοποιεί, τα μεγάλα όνειρά της στο τραγούδι, που όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.