Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος έρωτας που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω

Ο απαγορευμένος έρωτας έρχεται σύντομα...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος έρωτας που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 καθώς από τον πρώτο κιόλας κύκλο αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα η μεγάλη πρεμιέρα πρόκειται να γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά πρόκειται να δούμε πολλές εξελίξεις αλλά και ανατροπές καθώς θα υπάρξουν νέα πρόσωπα. Ανάμεσά τους είναι και η Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Έτσι, η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στο Πρωινό και έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση της Ζωής με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τον παράνομο έρωτά της με τον Κωνσταντή.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Εγώ (σ.σ. Ζωή Μεγαρίτη) δεν συμφωνώ καθόλου με όλο αυτό (σ.σ. με τον Ακύλα Μεγαρίτη) και έχουμε δυσκολίες και στη συνύπαρξη και οικογενειακές. Είναι μια γυναίκα το 1967 παντρεμένη που έχει παράνομη σχέση. Δεν είμαι μια φοβισμένη, είναι μια δυναμική γυναίκα.

Νομίζω ότι ο Κωνσταντής παραμένει ερωτευμένος με την Δρόσω. Έτσι κι αλλιώς, όλοι μας, όταν έχουμε σχέσεις δεν σημαίνει ότι είμαστε σε όλες τις σχέσεις μας ερωτευμένοι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις για τις εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Καθηλωτικό το νέο τρέιλερ της σειράς - Το Διαφάνι βυθίζεται στο σκοτάδι

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο συγκλονιστικός τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες ενώ μάλιστα πριν από λίγο κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ της σειράς, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Στο Διαφάνι πέφτει το απόλυτο σκοτάκι ενώ ακούγεται χαρακτηριστικά από το ραδιοφώνο: "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" με τους ήρωες έτοιμους να μπουν σε νέα δύσκολα μονοπάτια.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη. Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί!Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.