The 2night show: Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής

Ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς παραμένει στην ομάδα του ΑΝΤ1 με την εκπομπή που όπως φαίνεται έχει αρέσει αρκετά «The 2night show».

Μάλιστα, στον αέρα έχει βγει και η πρεμιέρα στην οποία κινείται στο ίδιο μοτίβο με όλα τα υπόλοιπα τρέιλερ του καναλιού. Έτσι, στην οθόνη φαίνεται ο παρουσιαστής ο οποίος κινείται στους ρυθμούς του τραγουδιού «I love you baby».

Να τονίσουμε πως η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 23:30 το βράδυ. Από την άλλη το υπενθυμίσουμε πως το The 2Night Show είναι ελληνική τηλεοπτική βραδινή εκπομπή συνεντεύξεων διάσημων και μη διάσημων προσώπων.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής «The 2night show»

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα κιλά του - «Πήρα χάπια για να αδυνατήσω»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα «Όλα γκουντ» και μέσα σε όλα ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το θέμα τω κιλών του ενώ από την άλλη ξέσπασε κατά όλων όσοι ασχολούνται με τα κιλά του άλλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα δίαιτα μόνος μου, έχω σταματήσει να τρώω μετά τις 20:00. Είναι απαράδεκτο! Όποιος μιλάει τα κιλά του άλλου, είναι απάνθρωπο, ειδεχθές, σιχαμερό. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί ένας άνθρωπος έχει βάλει κιλά. Πριν δύο χρόνια για να χάσω κιλά, πήρα χάπια που μου τα έδωσε πλαστικός χειρουργός και μου δημιούργησαν τόσα νεύρα που παραλίγο να κάνω κακό σε αγαπημένους μου ανθρώπους».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι κατά του γάμου, απλά πιστεύω πως είναι πιο σημαντική η καθημερινή αγάπη και η συντροφικότητα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτή τη ζωή. Μέχρι τώρα πίστευα πως τα ζευγάρια που δουλεύουν μαζί, φθείρουν τη σχέση τους, αλλά πια, δεν συμφωνώ. Όταν είσαι καλά με τον άλλον, σου λείπει κάθε στιγμή».