Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Fishy: Πασίγνωστος τραγουδιστής ο πρώτος καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τότε κάνει πρεμιέρα

Fishy: Πασίγνωστος τραγουδιστής ο πρώτος καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη
News 16.09.2021 16:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:40 η νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο.

Η ανακοίνωση του MEGA για την πρεμιέρα του Fishy και του Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο πρώτος καλεσμένος

To “Fishy”, η νέα, πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκινά στο MEGA και μας προσκαλεί στις πιο διασκεδαστικές εξορμήσεις. Κάθε εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με έναν καλεσμένο πηγαίνουν για ψάρεμα με σκάφος, μαθαίνουν τεχνικές από τον σύμβουλο ψαρέματος, Κώστα Αντωνιάδη, και απολαμβάνουν τα μαγευτικά τοπία του Ιονίου. Γνωρίζονται με ντόπιους και εξερευνούν τον τόπο που επισκέπτονται. Σε μια ερημική παραλία, τους περιμένει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος, πάντα έτοιμος να μαγειρέψει ό,τι ψαρεύουν.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:40, το ταξίδι ξεκινά από τη μαγευτική Ιθάκη. Πρώτος καλεσμένος, ο Πάνος Κιάμος. Ποια είναι η σχέση του δημοφιλούς τραγουδιστή με το ψάρεμα;

Ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Κώστας Αντωνιάδης επιβιβάζονται στο σκάφος, την «Εύα» όπως τη βάφτισαν, και πηγαίνουν στα βαθιά. Στα 85 περίπου μέτρα ξεκινούν το ψάρεμα. Ο Πάνος Κιάμος δείχνει άνετος και, μάλλον, τα καταφέρνει, μετά τις πολύτιμες συμβουλές του Κώστα Αντωνιάδη. Τι ψάρια θα πιάσει;Η μέρα συνεχίζεται στην όμορφη Ιθάκη και συγκεκριμένα στο Βαθύ. Εκεί, συναντούν τον Γιώργο Λίλα, ντόπιο κάτοικο του νησιού, ο οποίος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων και επαγγελματίας δύτης. Μιλούν για τις καταδύσεις και τους κινδύνους, καθώς και για νάρκες (ενεργές ή μη) που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Κι επειδή το «Fishy» περνάει και από το… στομάχι, σειρά παίρνει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος. Ανάβει φωτιά σε μια ερημική παραλία και μαγειρεύει για την παρέα. Όσο το φαγητό ετοιμάζεται, ο Πάνος Κιάμος παίρνει την κιθάρα και, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στήνουν ένα μικρό party. Το τραπέζι στρώνεται κι ενώ οικοδεσπότης και καλεσμένος απολαμβάνουν τις νοστιμιές που έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος, συζητούν για το τι σημαίνει τελικά η θάλασσα για τον Πάνο Κιάμο και πώς αυτή συνδέεται με τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

“FISHY”

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:40

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:40

Fishy

Fishy τραγουδιστής ο πρώτος καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της νέας του εκπομπής στο MEGA

«Πάνε τώρα αρκετα χρόνια που ήμουνα στο MEGA !! Ώρα για επιστροφή!!!

Το νέο προγραμμα του MEGA υπόσχεται MEGAλες αλλαγές!!!! Με MEGAλο κέφι MEGAλο προγραμμα που θα μας κρατάει παρέα όλο το χρόνο !!!!Τα λέμε λοιπόν Σεπτεμβρίο από το δροσερό Ιόνιο !!!! #Fishy #ToMegaToKalo #MegaNeoProgramma @megatvcom !!!!!! Σσσσσσς κάτι καλο ξεκινάει !!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μετά τη Βάσω Λασκαράκη μου πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορωνοϊό, έκανα πλάκα»

Share