Μαρία Ηλιάκη: «Στην εγκυμοσύνη είχα...»

Όλα όσα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: «Στην εγκυμοσύνη είχα...»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελενη» στο Mega. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε!

Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore.

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, απλά το κοιτούσα. Καθόμουν και τους κοιτούσα σαν χαμένη και είπα “α το παιδί μας ε;”.

Ρωτούσα τις φίλες μου “ρε σεις θα το αγαπάω;”. Δεν είχα χρόνο να νιώσω όλα αυτά τα ωραία, έτσι που περνούσα. Όταν γεννήθηκε έβαλα τα κλάματα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Οι αναρτήσεις της μετά το πρώτο γύρισμα με την Κατερίνα Καραβάτου

Με μία σειρά από βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μιλήσει για το πρώτο γύρισμα που πραγματοποίησε για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Μετά από αρκετά χρόνια, οι δύο φίλες θα συνυπάρξουν τηλεοπτικά και δείχνουν να είναι πολύ ενθουσιασμένες με το νέο τους ξεκίνημα στο Mega.

«Έχω να κάνω γύρισμα με συνεργείο πέντε χρόνια… Ελπίζω να μην τους τρελάνω τους ανθρώπους γιατί αισθάνομαι ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Πολύ ωραία θέματα ετοιμάζουμε, μακάρι να σας αρέσουν, μη λέω μεγάλα λόγια, τέλος πάντων, εμάς μας αρέσουν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.