Με ολόσωμο μαγιό στον Θεολόγο η Μιμή Ντενίση - Έχει ποδάρες

Φοβερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ολόσωμο μαγιό στον Θεολόγο η Μιμή Ντενίση - Έχει ποδάρες

Μπορεί για τους περισσότερους να έχει τελειώσει το καλοκαίρι, η αλήθεια είναι ωστόσο πως η Μιμή Ντενίση συνεχίζει για λίγο τις διακοπές της. Μάλιστα ανέβασε και μία υπέροχη φωτογραφία από το εξοχικό της σπίτι με μαγιό και χωρίς ρετούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός μέσα στο καλοκαίρι ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της, παρόλο που είχε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις με τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

«Τελευταία βουτιά στον Θεολόγο. Τελευταία ξάπλα στον ήλιο με ανεμελιά!! Εδώ είναι ο παράδεισος μου. Το πιο αγαπημένο μου σπιτι.το σπιτι που μαζευόταν όλη η οικογενεια κάθε καλοκαίρι.γεμάτο αναμνήσεις γλυκιές τραγούδια γιορτές μυρωδιές. Αθηνα τώρα κ δουλειά. Με όρεξη κ πάθος. Πάντα!!! Εεε κ κανένα διήμερο πάλι εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτό είναι το αρχοντικό της Μιμής Ντενίση στο Θεολόγο

Εδώ και δεκαετίες η εξοχική κατοικία της Μιμής Ντενίση είναι το ησυχαστήριό της, η βάση της, το καταφύγιό της, εκεί όπου κάθε φορά που αισθάνεται την ανάγκη ξεφεύγει από όλους και από όλα. Με άνετα δωμάτια, όλα διακοσμημένα με το καλαίσθητο γούστο της ιδιοκτήτριας, έναν κήπο που πνίγεται στα λουλούδια κι ένα μποστάνι στο οποίο η πολυτάλαντη Μιμή καλλιεργεί τα ζαρζαβατικά της, είναι ο δικός της παράδεισος!

Από την Μαρία Παπαθανασίου για το περιοδικό You

Η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού κόβει την ανάσα, με τη Μιμή να κάθεται με τις ώρες εκεί για να διαλογιστεί, να γράψει τα έργα που θα ανεβάσει, να διαβάσει τους αγαπημένους της Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Ατμόσφαιρα χαλαρή, ζεστή, οικογενειακή (από εδώ περνούν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της Μιμής), κήπος μέσα στο πράσινο και μια πισίνα για δροσερές βουτιές όταν ο ήλιος καίει ή όταν η θάλασσα κάτω στην παραλία αγριεύει... Το ειδυλλιακό σκηνικό συμπληρώνει η παρουσία της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας, συγγραφέα και παραγωγού, που πάντα εκεί, πιστή στο ραντεβού της από τα μέσα Μαΐου κιόλας (όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) μέχρι τα πρώτα κρύα του Οκτώβρη ή και τον Νοέμβρη μερικές φορές, απολαμβάνει την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό. Ίσως γιατί γνωρίζει πως, μόλις φύγει για να επιστρέψει στην Αθήνα, η ζωή της θα μπει ξανά σε καλούπια, σε ένα πρόγραμμα, σε μια καθημερινότητα που, παρότι θα τη γεμίζει επαγγελματικά, δεν θα μπορεί να της δώσει τη χαρά που της χαρίζει η μικρή τομάτα που θα ξεμυτίσει στο μποστάνι.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο

Μίμη Ντένιση σπίτι θεολόγος

Αλίκη Βουγιουκλάκη σπίτι θεολόγοςσπίτι Μιμής Ντενίση

Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην κινδυνεύσει κανείς και τίποτα!!!

«Είχε ετοιμάσει το νυφικό μου και μια βδομάδα πριν το γάμο πέθανε»

Για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη, η Μιμή Ντενίση είπε: «Δεν ήταν δικιά μου ιδέα αλλά ευτυχώς οι παραγωγοί βλέποντας την παράσταση είπα πως αυτό είναι φτιαγμένο για ταινία. Από εκεί ξεκίνησε η μεγάλη περιπέτεια. Τρία χρόνια γράφουμε το σενάριο. Στην ταινία του Αμερικανούς τους παίζουν Αμερικανοί, τους Τούρκους Τούρκοι και τους Έλληνες Έλληνες!Θα βγει στις αίθουσες το 2022».

Στη συνέχεια σχολίασε το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο, λέγοντας: «Δεν αφορούσε μόνο το θέατρο και τον αθλητισμό. Όλοι οι χώροι έχουν σαπίλα. Απλά εμείς μπορούμε να μιλήσουμε…».

«Πάντα λέγονται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη πολλές κακίες. Έτσι γίνεται με όλους τους μεγάλους σταρ. Μόλις τελείωσα τη σχολή με πήρε στο θέατρο. Η Αλίκη δεν είχε μια συμπεριφορά είχε πολλές. Με μένα ήταν πολύ καλή αλλά ήμουν μελαχρινή και αυτό ήταν καλό και δε μου έβαζε περιορισμούς. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε να περπατάει εκείνη πάνω στο σκαλί και εγώ κάτω.

Είχε πολύ χιούμορ. Μου έκανε πολλά γυμνάσια. Η Αλίκη όταν ερωτευόταν δινόταν στον έρωτα και μια φορά άργησε να βγει στη σκηνή γιατί μιλούσε με τον αγαπημένο της στο τηλέφωνο. Με πολύ χιούμορ μου είπε κάποτε: θα είμαι εγώ για πάντα η εθνική σταρ και εγώ της είπα, ότι όλα πλέον είναι διεθνή», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους άντρες της ζωής της και για την κόρη της, σχολίασε: «Ο Γιάννης Φέρτης ήταν ο μέντοράς μου, ένας έρωτας μεγάλος. Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Ο παθιασμένος έρωτας με τον Αντώνη Τρίτση με έκανε τολμηρή. Η Σήλια Κριθαριώτη είχε ετοιμάσει το νυφικό μου και μια βδομάδα πριν το γάμο πέθανε. Γι’ αυτό έκανα και στο θέατρο μια σκηνή με το νυφικό. Επειδή ο έρωτας αυτός ήταν ανεκπλήρωτος έμεινε ως ο μεγαλύτερος. Ο Σωτήρης Πολύζος είναι η ασφάλειά μου, η οικογένειά μου. Είναι σαν πατέρας για την Μαριτίνα.

Είμαι τυχερή με το παιδί μου. Έχει προσωπικότητα, συναίσθημα, δυσκολεύεται με την πειθαρχία αλλά έγινε άριστη φοιτήτρια τώρα. Σπουδάζει τουριστικά. Έχει αρχές και δεν χρησιμοποιεί ποτέ το όνομά μου».