GNTM: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ πρώην παίκτρια - «Πριν κάποιο καιρό είχα έντονη δυσφορία φύλου»

«Προτιμώ απλά να είμαι εγώ “χωρίς ταμπέλες”»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ πρώην παίκτρια - «Πριν κάποιο καιρό είχα έντονη δυσφορία φύλου»

Μέσα από το GNTM 3 γνωρίσαμε νέες προσωπικότητες, ανάμεσά του είναι και η Λία Τσουζντάν η οποία κατά τη διάρκεια του ριάλιτι έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση καθώς αναγκάστηκε να της κόψουν τα μαλλιά αγορέ.

Η Λία έχει αφήσει το δικό της στίγμα από τότε καθώς μπορεί στην αρχή να πέρασε από 40 κύματα όμως αυτό δεν την σταμάτησε καθώς το όμορφο μοντέλο εξακολουθεί να έχει το ίδιο χτένισμα.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές ή ακόμη και τις δουλειές της.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και ένας ακόλουθός της είχε την απορία εάν είναι non binary (άτομο χωρίς φύλο), με το μοντέλο να αποκαλύπτει χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι non binary, αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι και πριν λίγο καιρό για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχα μια πολύ έντονη δυσφορία φύλου. Μερικές φορές έφτανα στο σημείο να ξυπνάω και να μη καταλαβαίνω τι είμαι σήμερα και πώς νιώθω, ωστόσο δεν μπορούσα να κάνω πράγματα, ούτε να βγω από το σπίτι. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά και θα έλεγα πως έχω μάθει να ζω με αυτό που νιώθω και το απολαμβάνω. Για μένα, προτιμώ απλά να είμαι εγώ “χωρίς ταμπέλες”».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Λίας Τσουζντάν

Ανάρτηση Λίας Τσουζντάν

Λία Τσουζνταν: Έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού - Το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της

Η Λία Τσουζντάν από το GNTM 3, μονοπώλησε το ενδιαφέρον αφού πολλά ειπώθηκαν για την ίδια και τον σύντροφό της μετά την επίσκεψη του στο παιχνίδι.

Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως το μοντέλο χώρισε από το σύντροφό της ο οποίος την βοήθησε όταν ήρθε στην Ελλάδα. Το τέλος σε αυτές τις φήμες έβαλε ο ίδιος με ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία της.

To πρώην μοντέλο του GNTM ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στον οποίο είναι πολύ ενεργή και ο σύντροφός της έσπευσε να τις σχολιάσει τρείς καρδιές, ενώ δύο άλλοι παίκτες του ριάλιτι λένε πως είναι ζευγάρι μετά από κοινές τους εμφανίσεις.

Έτσι έβαλε τέλος η Λία Τσουζντάν στις φήμες χωρισμού

λία gntm