Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τον Αλέξη Κωστάλα στο DWTS

«Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τον Αλέξη Κωστάλα στο DWTS

Ο Αλέξης Κωστάλας το πρωί της Παρασκευής 17/9 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχετικά με το Dancing with the stars. Μέσα σε όλα ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα το δούμε στον χορευτικό διαγωνισμό. Δείτε επίσης εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Ο Αλέξης Κωστάλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το περίμενα ότι δεν θα είμαι στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars. Με είχαν ρωτήσει εδώ και πολύ καιρό και τους είπα, «παιδιά, 99% δεν πρόκειται να είμαι στην καινούργια κριτική επιτροπή για έναν πολύ απλό λόγο και το θεωρώ πάρα πολύ φυσικό.

Ήμουν έξι χρόνια στο Dancing with the stars του ΑΝΤ1 με μια καταπληκτική παρέα. Τον Φωκά Ευαγγελινό, την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Γιάννη Λάτσιο, την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι τώρα σε ένα καινούργιο κανάλι το οποίο θέλει να δώσει το δικό του στίγμα.

Το θεωρώ πολύ φυσικό και λογικό να θέλει να προβάλλει και να προτείνει καινούργιους ανθρώπους. Αλλιώς θα θύμιζε το Dancing with the stars του ΑΝΤ1 που ήταν μια καταπληκτική παραγωγή. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα ήμουν».

«Επειδή είμαι πολύ ειλικρινής και σέβομαι τα μεγέθη νομίζω, αν έπρεπε ένα πρόσωπο από την κριτική επιτροπή να είναι στη νέα κριτική επιτροπή, θα έπρεπε αυτή να είναι η Γκαλένα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Αλέξη Κωστάλα για το DWTS

Dancing with the stars: Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Δημουλά - Τι ανέφερε ο κριτής του χορευτικού διαγωνισμού;

Το Dancing with the stars αναμένεται να επιστρέψει πιο ανανεωμένο από ποτέ μέσα από την συχνότητα του Star. Στον χορευτικό διαγωνισμό θα συμμετέχουν 16 διάσημοι με τους χορογράφους ενώ η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από 4 νέα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του STAR για τα νέα πρόσωπα της επιτροπής, ο νεαρός Έλληνας χορευτής με τις διεθνείς διακρίσεις έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως κριτής του show. Ο Στέφανος Δημουλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ok. Είναι επίσημο... Κριτής στο Dancing With The Stars! (Επίσης, μου επιτρέπεται να αναφέρω ότι είμαι ο δεύτερος νεότερος κριτής στην ιστορία του show παγκοσμίως μετά την @juleshough ;)

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτά τα νέα με όλους! Τόσο ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία. Ευγνώμων για τους ανθρώπους που με στηρίζουν, για τους επαγγελματίες του χώρου και το @starchanneltv που μου πρόσφεραν αυτή τη δουλειά, για τους φίλους και την οικογένειά μου στο Λονδίνο και την Ελλάδα που είναι δίπλα μου.

Ήταν δύο δύσκολα και περίεργα χρόνια για όλους και ελπίζω ότι εγώ και η ομάδα του @dwts_gr μαζί με τη @vickykaya_ και τον @lambrosfisfis θα κάνουμε τη ζωή σας λίγο πιο χαρούμενη και με περισσότερες γνώσεις για το Χορό μας. Ας αρχίσουν οι χοροί!»