Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφυγα από τον Ant1 για να...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφυγα από τον Ant1 για να...»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha «τσάκωσε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε βραδινή του έξοδο και μέσα σε όλα όπως είναι λογικό ο ίδιος αναφέρθηκε στην μεγάλη του απόφαση να αποχωρήσει από τον Αντ1.

Αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα καθώς πλέον τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ήταν η ανάγκη μου να εξελιχθώ.

Ο λόγος ήταν αυτός και μόνο. Δεν λειτουργώ σε καμία περίπτωση εκβιαστικά, στον εαυτό μου πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου. Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς.

Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βρει τις ισορροπίες. Έχω βρει με τον εαυτό μου τις ισορροπίες, έχω βάλει το πρόγραμμα μου, ξέρω τον Κούπερ μου, το σπίτι μου. Από κει και πέρα, αν με ρωτάτε για προσωπική ζωή, όχι δεν υπάρχει».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Δάκρυσε στον αέρα του MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - «Δεν έχω άλλον, είμαι ολομόναχος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο παρουσιαστής αρχικά παρακολούθησε ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες της ζωή του και στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο "λύγισε".

Όταν μίλησε για την απώλεια των γονιών του, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά με τον ίδιο να συγκινείται, αλλά και την Σίσσυ Χρηστίδου να είναι στα όρια για να δακρύσει.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι».

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.