Εγκεφαλικό - Αγνώριστη εμφανίστηκε η Σία Βοσκανίδου στο πλατό του Super Κατερίνα

Σία; Εσύ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εγκεφαλικό - Αγνώριστη εμφανίστηκε η Σία Βοσκανίδου στο πλατό του Super Κατερίνα

Η Σία Βοσκανίδου, η πρώην παίκτρια του πρώτου Bachelor, το πρωί της Παρασκευής 17/9 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα για να σχολιάσει εκτός των άλλων τις εξελίξεις και τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του φετινού εργένη με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Παππά!

Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή καθώς εκτός από ανανεωμένη ήταν και άκρως αδυνατισμένη κάτι που φαινόταν αρκετά στο πρόσωπό της.

Η σημερινή εμφάνιση της Σίας Βοσκανίδου στο Super Κατερίνα

Λίγο πριν φύγει η Κατερίνα Καινούργιου της έκανε ένα σχόλιο για τις βλεφαρίδες της...

Με τι ασχολείται σήμερα η Σία Βοσκανίδου

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Σία Βοσκανίδου, η οποία μπορεί να την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ωστόσο αποφάσισε να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα. Συγκεκριμένα άνοιξε το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη. Έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 5/7 και οι περισσότερες κοπέλες του ριάλιτι αγάπης βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στις κοπέλες που βρέθηκαν στο μαγαζί ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η Μάγδα, η Εριέττα, αλλά και η Μαγδαληνή. Μπορεί στο παιχνίδι να ήταν αντίπαλες, όμως εκτός έμειναν καλές φίλες.

Οι κοπέλες, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τα μικροσκοπικά τους φορέματα, αλλά και τους χορούς τους, μέσα ωστόσο στα επιτρεπτά μέτρα για την προφύλαξη τους από τον κορωνοϊό.

undefined

Εμπατή Βοσκανίδου Αδαμαντίδης