Ξέσπασε η Βανέσα Βενέτη: «Δεν βλέπω την κόρη μου μόνο και μόνο γιατί είμαι τρανς»

«Πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου αλλά...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Βανέσα Βενέτη: «Δεν βλέπω την κόρη μου μόνο και μόνο γιατί είμαι τρανς»

Η Βανέσα Βενέτη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 17/9 καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Αντ1. Μάλιστα, την γνωρίσαμε μέσα από το «Game of Chefs» όπου και πήρε μέρος. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είχε την γιορτή της και την έκαναν έκπληξη

Μέσα σε όλα η Βανέσα αποκάλυψε πως είναι τρανς γυναίκα και έχει μια κορούλα η οποία είναι δέκα ετών ενώ η ίδια εδώ και τέσσερα χρόνια έχει ξεκινήσει τη φυλομετάβαση και λόγω αυτού, όπως η ίδια δηλώνει, δεν της δίνεται η δυνατότητα να έχει επικοινωνία μαζί της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την πρώην σύζυγο μου την είχα ερωτευθεί. Δεν είναι ότι έκανα τον γάμο για να κρυφτώ μέσα από αυτόν, όχι. Την αγαπούσα, παντρευτήκαμε, ήρθε το παιδί, πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου αλλά δεν τα κατάφερα».

«Η συνειδητοποίηση πάντα υπήρχε αλλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν συμβαίνει σε σένα αυτό το πράγμα. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου. Δεν είναι ότι απλά δεν μπορώ να την δω αλλά ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Το διαζύγιο έχει βγει αλλά η πρώην σύζυγος μου εκμεταλλεύεται το νομικό κενό. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να μου απαγορεύει, απλά δεν υπάρχει και νόμος που να το λύνει. Το σοκ που υπέστη η πρώην σύζυγος μου το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει απόλυτα. Ήμουν δίπλα της στην αρχή.

Περάσαμε ένα χρόνο μαζί, πριν χωρίσουμε, στην προσπάθεια να δούμε πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό. Χωρίσαμε υποτίθεται ως φίλες με γνώμονα το καλό του παιδιού. Όταν με είδε στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει τη φυλομετάβαση, μου είπε «ξέχνα το παιδί.

Χωρίσαμε το 2015 και έχουμε 2021. Δηλαδή εντάξει με το σοκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά, αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το παιδί γιατί έχεις σοκαριστεί ή νιώθεις άσχημα συναισθήματα για εμένα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Βανέσα Βανέτη

Εκτός Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας - Αποχώρησε στην μέση της σημερινής εκπομπής

Ενώ ξεκίνησαν και οι δυο την σημερινή 17/9 εκπομπή με χαμόγελα στα μισά αυτής, η διάθεση άλλαξε και ο Γιώργος Λιάγκας από το πουθενά ανακοίνωσε πως πρέπει να φύγει εκτάκτως από το στούντιο.

Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα

Για την ακρίβεια ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Εγώ θα φύγω υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν είναι θέμα υγείας, μην γράψουν διάφορα. Δεν τσακωθήκαμε, “χρόνια πολλά”» είπε στη Φαίη Σκορδά, που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή.