Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Πάγωσε» μόλις την άκουσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha «τσάκωσε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε βραδινή του έξοδο και μέσα σε όλα όπως είναι λογικό ο ίδιος αναφέρθηκε στην μεγάλη του απόφαση να αποχωρήσει από τον Αντ1.

Αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα καθώς πλέον τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ήταν η ανάγκη μου να εξελιχθώ.

Ο λόγος ήταν αυτός και μόνο. Δεν λειτουργώ σε καμία περίπτωση εκβιαστικά, στον εαυτό μου πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου. Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς.

Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βρει τις ισορροπίες. Έχω βρει με τον εαυτό μου τις ισορροπίες, έχω βάλει το πρόγραμμα μου, ξέρω τον Κούπερ μου, το σπίτι μου. Από κει και πέρα, αν με ρωτάτε για προσωπική ζωή, όχι δεν υπάρχει».