The Bachelor 2: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια - Αυτή η κοπέλα ταιριάζει με τον Αλέξη

Ποια πιστεύει πως του έχει κλέψει ήδη την καρδιά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια - Αυτή η κοπέλα ταιριάζει με τον Αλέξη

Μπορεί φέτος να μην είναι αυτός ο Bachelor, ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος φαίνεται πως παραμένει φανατικός τηλεθεατής. Μάλιστα, μάντεψε και την κοπέλα που θα βγει φετινή νικήτρια και θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Στο χθεσινό (17/9) επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, ο Αλέξης πραγματοποιήσε μια φωτογράφιση με θέμα τους μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. Η χημεία που ξεχώρισε ήταν σίγουρα αυτή του ίδιου με της Γιώτας, οι οποίοι υποδυήθηκαν το ζευγάρι του Notebook.

Μετά λοιπόν την εν λόγω τρυφερή στιγμή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσίευσε την φωτογραφία του Αλέξη και της Γιώτης που φιλιούνται και τόνισε πόσο πολύ ταιριάζουν.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για τον Αλέξη Παππά και την Γιώτα

 The Bachelor 2 o Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την νικήτρια

Ενοχλήθηκε η Σκορδά με τον Βασιλάκο - «Θα πεις την αλήθεια τώρα η θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα του Bachelor. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δεν... ικανοποιήθηκε με μερικές από τις απαντήσεις του σχετικά με το αν το ριάλιτι της αγάπης είναι στημένο ή όχι.

Από την πλευρά του ο πρώην εργένης του παιχνιδιού δήλωσε πως δεν υπήρχε σενάριο για να διαβάσουν και να πουν απέξω, με την παρουσιάστρια να ενοχλείται έντονα και να του λέει πως δεν πρέπει να κοροϊδεύει.

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξη η Φαίη Σκορδά.

«Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ερώτηση για το αν είναι στημένο το παιχνίδι.

Με αυτή λοιπόν την απάντηση η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε και είπε «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».