Άρης Σερβετάλης: «Δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι»

«Δεν θέλω καν να ξεκινήσω καν από τη διαδικασία του φιλιού»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άρης Σερβετάλης: «Δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/9) ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος σήμερα είναι αγνώριστος.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πίστη της στο θεό, στο ρόλο του στην ταινία "Ο Άνθρωπος του Θεού", αλλά και στον λόγο που δεν θέλει να κάνει ερωτικές σκηνές.

Οι δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη

«Δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν θέλω καν να ξεκινήσω καν από τη διαδικασία του φιλιού, αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό που αισθάνομαι και επειδή το αισθάνομαι, το καταθέτω σε μία νέα συνεργασία».

Λίγα λόγια για τον Άρη Σερβετάλη

Η καταγωγή του είναι από την Απείρανθο Νάξου. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο Κουκακίου ξεκίνησε να εργάζεται σε μια αποθήκη ηλεκτρικών ειδών. Με την προτροπή μιας φίλης του έδωσε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και γράφτηκε στη Δραματική Σχολή Φωτιάδη.

Αρχικά έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Ουπς» του Γιάννη Κακλέα. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά του Mega "Είσαι το ταίρι μου", υποδυόμενος έναν εκκεντρικό και ασυμβίβαστο νεαρό, το Λάζαρο. Ένα χρόνο μετά κράτησε έναν απαιτητικό ρόλο σε μια επίσης επιτυχημένη σειρά του ίδιου καναλιού, κοινωνική αυτή τη φορά, με τίτλο "Κλείσε τα μάτια". Πρωταγωνίστησε επίσης κατά την περίοδο 2006 - 2008 στη σειρά "Singles" (Κύκλοι: 2, 2 ½, 3), ενσαρκώνοντας το ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη.

Στο θέατρο "Πρόζα" έλαβε μέρος στην παράσταση "Μια Ιστορία στο Ζωολογικό Κήπο" του συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, καθώς και σε δύο παραστάσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλους "2" και "ΜΗΔΕΙΑ".

Tο 2018 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Waiter και κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.