Χαρές στην οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη

Μία πολύ όμορφη μέρα βίωσε η οικογένεια της Σοφίας Αλιμπέρτη, καθώς την Παρασκευή (17/9), η αγαπημένη ηθοποιός είχε την ονομαστική της εορτή και αποφάσισε να την περάσει μαζί με τους γιους της, Νικόλα και Μιχαήλ Άγγελο.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος της, Μιχαήλ - Άγγελος θέλησε να της ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Να σε χαιρόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά σε μία φωτογραφία που απεικονίζει, έστω και λίγο την μητέρα του.

Η ανάρτηση του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη

Σοφία Αλιμπέρτη γιοί

Συγκίνησε με τα λόγια του για τη Σοφία Αλιμπέρτη ο Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος ήταν πριν κάποιους μήνες καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω και συγκίνησε με τα λόγια του για τους γιους του και για τη Σοφία Αλιμπέρτη, τονίζοντας πως για τα παιδιά τους αποτελεί σε κάθε περίπτωση τον πολυτιμότερο άνθρωπο.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στα παιδιά του, στον Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ήδη κάνει μία μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής αλλά και στον 18χρονο Νικόλα Βαρθακούρη ο οποίος μπαίνει τώρα στον χώρο και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει.

«Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».