Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση

Τι συμβαίνει τελικά με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση

«Σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ώρες γύρω από το όνομα της Δέσποινας Βανδή. Μόλις λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, οι φήμες τη θέλουν να έχει ξεκινήσει ένα νέο φλερτ, με τον Βαλεντίνο Ιωάννου, έναν Κύπριο επιχειρηματία που την έχει γοητεύσει. Ο Βαλεντίνος Ιωάννου βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στη Λεμεσό και οι δυο τους αντάλλαξαν μερικά «καυτά» βλέμματα - δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο.

Η τραγουδίστρια από τη μεριά της έχει αποφασίσει να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή, παρόλο που μέσα στο καλοκαίρι της χρεώθηκε ακόμα μία σχέση, αυτή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης έχει επίσης προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω, με μία διαφορετική έννοια.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Στη νέα της ανάρτηση, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μην αναφερθεί καθόλου στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική της ζωή, και αντ' αυτού προώθησε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Σε ποιον είχε εκμυστηρευτεί την αλήθεια για το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους μέσα από μία ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το διαζύγιό τους.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (7/9), ένας από τους πιο στενούς φίλους της Δέσποινας Βανδή γνώριζε πως είχε σκοπό να ανακοινώσει τον χωρισμό της, και το παραδέχθηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

«Γνώριζα για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά γενικότερα αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων. Είναι τόσο διακριτικοί και οι δύο. Εμείς ήμασταν μαζί και τότε που έσκασε όλο αυτό. Η Δέσποινα ακούει πάντα αλλά στο τέλος παίρνει η ίδια την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.