«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις για το Survivor All Star - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

Τι ζήτησε ο ΣΚΑΪ από τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις για το Survivor All Star - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη νέα σεζόν του Survivor. Ενώ πολλοί περίμεναν φέτος να δούμε μία All Star βερσιόν του ριάλιτι επιβίωσης, ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν να ακολουθήσουν την κλασική συνταγή του παιχνιδιού.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (18/9) από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο ΣΚΑΪ ασκεί πιέσεις στον Τούρκο παραγωγό προκειμένου να ξεκινήσει πιο νωρίς το Survivor 5 και να τελειώσει έτσι πιο σύντομα το Top Chef, το οποίο δεν κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ωστόσο φαίνεται πως ξεκαθάρισε στο κανάλι του Φαλήρου ότι το Survivor δεν είναι δυνατόν να βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor All Star

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον τελευταίο καιρό μίλησε με αρκετούς παίκτες του Survivor και κανένας από αυτούς που δεν είχε καν διαπραγματευτεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor 5. Μάλιστα, ανάμεσα στους παίκτες αυτούς ήταν και νικητές του ριάλιτι επιβίωσης.

Εξέλιξη της τελευταία στιγμής - Στο Survivor 5 θα συμμετέχουν οι...

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με το Survivor 5 και την παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στην περασμένη σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, σε λίγους μήνες οι δέκτες μας θα συντονιστούν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, μετέδωσε όλες τις νέες πληροφορίες για το Survivor, μιας και φαίνεται πως υπήρξε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Mega Καλημέρα, το Survivor All Star μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Μέσα στους επόμενους μήνες ωστόσο, πρόκειται να βγει στον αέρα το Survivor 5, στο οποίο όπως πάντα θα συμμετέχουν celebrities και μαχητές ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και μερικούς πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για το Survivor All Star, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί μερικά πολύ τρανταχτά ονόματα, όπως αυτά του Σάκη Κατσούλη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.