Πάρτι έκπληξη για την Ελεονώρα Μελέτη - Χαμός από τα πυροτεχνήματα

Της το ετοίμασε ο αγαπημένος της, Θοδωρής Μαροσούλης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάρτι έκπληξη για την Ελεονώρα Μελέτη - Χαμός από τα πυροτεχνήματα

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, 18/9, η Ελεονώρα Μελέτη, με τους συνεργάτες της να της έχουν ετοιμάσει τούρτα, την οποία και έσβησε το πρωί κατά την διάρκεια της εκπομπής της.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, μιας και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Μαροσούλης, της φύλαγε μια ακόμη φοβερή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μόλις επέστρεψε στο σπίτι της, την περίμενε ένα πάρτι γενεθλιών, το οποίο είχε μέχρι και πυροτεχνήματα. Φυσικά, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικά στιγμιόυπα από την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη και οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της

Στην λεζάντα λοιπόν της εν λόγω ανάρτησης, η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις τόσες θερμές ευχές που διάβασα!!!!

Είναι υπέροχο, σχεδόν μαγικό, το πόσο νιώθω τα λόγια σας να βγαίνουν εκ βαθέων. Με συγκινείτε. Για το χρόνο που αφιερώσατε για να γράψετε αυτή την ευχή, κ για την ενέργεια που φέρουν οι λέξεις σας! Για το ότι είστε κ εσείς ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κοιμηθώ χαρούμενη κ γεμάτηΟ άλλος είναι ο @psycho_25 .

Που από τότε που τον γνώρισα έχει δώσει άλλη σημασία στη μέρα των γενεθλίων μου, η οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια με άφηνε αδιάφορη.

Δεν είχα σχέδια γι' απόψε. Δεν καθόταν κάτι. Ο ένας θα έλειπε, ο άλλος θα είχε γάμο, ο άλλος δεν μπορούσε, ε , δεν το πάλεψα κ πολύ. Στη δεύτερη «χυλόπιτα» είπα: «έλα θα κάνουμε κάτι την ερχόμενη εβδομάδα»… Εξάλλου ψιλό βαριόμουν… «Άστο» μου λέει ο @psycho_25 . Κάτι θα κάνω. Κ έκανε ένα οικογενειακό τραπέζι να μοιάζει με καλοστημένο event.

Με μια διακόσμηση δια χειρός του ιδίου που θα ζήλευε επαγγελματίας, με εκείνον σε ρόλο ψήστη, κ με …βεγγαλικά. Νύφη μπορεί να μην ντύθηκα ποτέ αλλά το βεγγαλικό μου το θαύμασα κοιτώντας αποχαυνωμένη. Κ χωρίς να το περιμένω!».

Το δώρο του Θοδωρή Μαροσούλη μετά την πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με την νέα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, ο αγαπημένος της, Θοδωρής Μαροσούλης, θέλησε να της κάνει ένα δώρο.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέστρεψε στο σπίτι της και εκεί την περίμενε η έκπληξη του, δηλαδή μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα.

Φυσικά, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε παρά να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη με το δώρο του Θοδωρή Μαροσούλη